Най - вълнуващия въпрос зимно време.
От няколко зими насам 2 от радиаторите прокапват на точно определени места.Тази година по време на ремонта реших да проверя дали може да се поправят там от където съм ги копувал ,но вече всъщност се оказа ,че фирмата не съществува.Искам да се сменят гумичките помежду ребрата всъщност.Въпроса ми е къде евентуално могат да ми направят такъв ремотн.Попринцип съм от Разград ,но не е проблем,ако знаете във Русе ,Търговище,Шумен,Варна.Или в близост до тези градове.

Благодаря предварително.
ironlady - модератор
kiril_manika написа:
От няколко зими насам 2 от радиаторите прокапват на точно определени места.Тази година по време на ремонта реших да проверя дали може да се поправят там от където съм ги копувал ,но вече всъщност се оказа ,че фирмата не съществува.Искам да се сменят гумичките помежду ребрата всъщност.Въпроса ми е къде евентуално могат да ми направят такъв ремотн.Попринцип съм от Разград ,но не е проблем,ако знаете във Русе ,Търговище,Шумен,Варна.Или в близост до тези градове.

Благодаря предварително.
Могат в всяка една фирма която се занимава с водно отопление, да направят тази манипулация.Радиаторите нови ли са?Ако може модел и марка?Ако са от новите няма проблем, глидерите се делят с специален ключ на 1" и се сменя клингеритеното съедининие...Като услуга може и нашата фирма да го направи.
volokin - помощник
Относно специалния ключ не е никак специален, Прави се от арматурно желязо сплескано от едната страна. А за клингерита който е между ребрата добре е да му сложиш силиконче (боя-блажжжна :-) ) преди да навиваш нипела!

Тема "Поправка на алуминиеви радиатори" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: