Охххххх, ами аз не искам толкова акъл , а по-скоро координатите на добър майстор. Някой може ли да ми препоръча такъв 

. И все пак по-голямото ми опасение е данеби комина да е некадърно направен. Има ли начин да се разбере. Или да си запаля печката утре сутрин и да чакам да видя дали комшиите ще ме подлудят
 . И все пак по-голямото ми опасение е данеби комина да е некадърно направен. Има ли начин да се разбере. Или да си запаля печката утре сутрин и да чакам да видя дали комшиите ще ме подлудят  . На тези на горния етаж казаха че не им пуши, ама по-нагоре. Такива работи съм чувала за новото строителство, че съм в голяма паника
 . На тези на горния етаж казаха че не им пуши, ама по-нагоре. Такива работи съм чувала за новото строителство, че съм в голяма паника   .
 . Няма да стане с отваряне на вратите. Като си включа ширма започва да духа през дупката на комина
 Няма да стане с отваряне на вратите. Като си включа ширма започва да духа през дупката на комина  .Някой сеща ли се кво може да се направи , аз си мислех в краен случай да прекарам през комина някаква тръба или бурии, които да свържа с моите за печката. Никой ли не знае телефоните на някой майстор
 .Някой сеща ли се кво може да се направи , аз си мислех в краен случай да прекарам през комина някаква тръба или бурии, които да свържа с моите за печката. Никой ли не знае телефоните на някой майстор 
 . Дали няма някаква система с филтри за пушек така че да не е нужно да ползвам комин. Чух че имало нещо такова в Гърция за горене на нафта обаче. Някой чувал ли е за такова нещо и дали става за печка на дърва.
 . Дали няма някаква система с филтри за пушек така че да не е нужно да ползвам комин. Чух че имало нещо такова в Гърция за горене на нафта обаче. Някой чувал ли е за такова нещо и дали става за печка на дърва. 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: