• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
zdraveite. iskam da popitam za fugirane na oka4en tavan. v nas mi napraviha oka4en tavan, kato na snadkite zalepiha stuklofazerna lenta /ili ne6to takova/ , sled koeto q shpaklovaha, no sled izvesno vreme tezi lenti se naduha vse edno ima vuzduh v tqh. mojete li da mi kajete za6to i kak da otstranq tova ne6to. imam i o6te edin vupros - ne e spaklovan celiq tavan, a samo na mestata , na koito sa snadkite. nujno li e da se pravi gipsova 6paklovka na celiq tavan za da se poloji lateks ili moje i napravo .
Blagodariq
velsi - Почетен майстор
ЕЕЕ, ама не на латиница де!
Не, не се шпаклова целия таван, а само снадките. По-добър резултат се получава с мрежеста лента, а не със стъклофазерна. Спасението в твоя случай е прешпакловане на фугите и дори подмяна на лентата, ако се налага.
ок. няма да е на латиница :)
имам и още едно въпросче - латекса направо ли се нанася или трябва да се грундира първо гипсокартона, за да покрие по хубаво латекса?
Мерси предварително :-D
TANGRA - специалист
първо се нанася грунд но не от разреден латекс а грунд и печелиш:
1.Отива много по малко латекс защото не попива в ГК
2.След Време фугите не си променят цвета защото са различен материал
tottenham - специалист
а като се грундира ГК в областа на фугите (самите фуги) също ли се грундират или само картона?
radoraev - специалист
tottenham написа:
а като се грундира ГК в областа на фугите (самите фуги) също ли се грундират или само картона?
:wallbash:
тонито - специалист
TANGRA написа:
първо се нанася грунд но не от разреден латекс а грунд и печелиш:
1.Отива много по малко латекс защото не попива в ГК
2.След Време фугите не си променят цвета защото са различен материал
Като се грундира ЦЕЛИЯ картон латекса хваща на еднородна основа..грунда.Иначе попива различно в шпакловката и хартията..
tottenham - специалист
РадоРаев - от това блъскане ще те заболи главата, да знаеш!
TANGRA - специалист
Естествено че се грундират и фугите за да стане еднородна основата това съм искал да кажа не знам кой как ме е разбрал
тонито - специалист
Просто долълних колега..използвах твоя цитат за да не се повтаряме.На 100% съм с теб. :thumbs:
  • 1
  • 2

Тема "fugirane na oka4en tavan" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: