Работа с гипскартон за напреднали.
hkoko - специалист
дано ви хареса :roll:

Прикачен файл

004.jpg
.
004.jpg (60.58 KиБ) Видяна 18589 пъти

Прикачен файл

005.jpg
накрая се получи това:
005.jpg (62.63 KиБ) Видяна 18589 пъти

Прикачен файл

003.jpg
.
003.jpg (25.38 KиБ) Видяна 18589 пъти

Прикачен файл

002.jpg
после стана това:
002.jpg (26.93 KиБ) Видяна 18589 пъти

Прикачен файл

001.jpg
Започнах от това:
001.jpg (82.06 KиБ) Видяна 18589 пъти
masteradmin - майстор
Е при такива майстори във форума немога да разбера защо аз пиша статиите. Направо ме е срам.
hkoko - специалист
Благодаря за комплимента.Все още съм твърде бос при гипскартона и това е пъървата ми по-интересна работа.До сега всичко беше прави стени/тавани и някой друг детаил над барплотове.Ако реша да напиша статия тя ще за поставяне на фаянс и теракота.Лошото е че снимките които съм правил са все на завършени помещения.Но ако желаете ще направя и някоя друга снимка на цялостен цикъл за поставянето на плочки друго ще обясня със скици и до мецец - два ще мога да създам наистина интересна статия.
ironlady - модератор
Моето мнение че си се справил блестящо особено като за пръв път. :2thumbs: Лично на мен ми харесва страшно и изпълнинието и идеята...Бравос
hkoko - специалист
Само изпълнението е мое а идеята я взех от Google.
velsi - Почетен майстор
Забелязвам, че си огъвал картона, а не си го рязал на малки ивици. По какъв начин го огъваш?
ironlady - модератор
hkoko написа:
Само изпълнението е мое а идеята я взех от Google.
дори и така да е, с вкус е :!: :cool:
hkoko - специалист
За огъването на големия диаметър(200см.)го дупках отзад и мокрих като изсъхе картона пак мокриш.Пушиш една цигара и започваш да монтираш.Завиваш рапидите но не до края(като се огъне нацяло ги допритягаш).Този който води листа като огъне невръща това което е огънал в противенслучай се чупи.А малкия съм го рязал но понеже пада отзад не се забелязва.
karlson - специалист
а тази стая с каква функция е и колко е голяма
hkoko - специалист
Хол, всекидневна.Ширина 3.5м / дължина 4.5м.

Тема "Вижте какво направих от тавана си" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: