• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andoncki - помощник
Здравейте предстои ми голям ремон и искам да подменя правения котел с нов, част от инсталацията и радиаторите :sad: Молбата ми е ако може да ме насочите към добър майстор в Бургас.
filmatoplo - майстор
Към какъв котел си се насочил ,с какво гориво ,какви киловати.Досегашните радиатори какви са , с какви ще ги подменяш .Тръбите ти метални ли са -ще ги подменяш ли.Помпена ли ти беше инсталацията до сега -отворена или затворена. :?
andoncki - помощник
Точно ти се надявах да ми одговориш, прати ми тел. си на лични и ще го обсъдим, моля!
andoncki - помощник
Мисля да взема чешки котел на твърдо гориво, до сега бях с чугунени искам да сложа алуминиеви, искам да сменя тръбите на първия етаж с други и да ги вкарам в стената :sad: до сега беше гравитационно и искам пак така да остане :? Абе общо взето ми е много притеснено, защото нищо не разбирам а ми трябва човек който да разбира
stiv1961 - майстор
filmatoplo е човека :)
filmatoplo - майстор
Чешки котел какъв -Атмос ,Дакон ,Виадрус :? :) .
srusev - специалист
В топломаркет дот бг има разпродажба на пиролични Дакони,защото вече ги произвеждат Бош. Котлите са 1:1 и резервните части стават. Един познат си взе 1600лв. за 21кв. с доставката. Голямо кюмбе е и си струва парите.
colyo - специалист
Аз съм много доволен от Екотермал. И прилична цена ми дадоха и изработката е без грешка. Препоръчвам ти ги .
filmatoplo - майстор
Екотермал ще свършат работа .
HANTER - помощник
Някой да продава ел котел 12кв. монофазен! :?
  • 1
  • 2

Тема "Купуване на котел в Бургас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: