Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
vpetrovbg - напреднал
Здравейте. Някой има ли впечатление за тази маса, как се държи с включени зеге или ръчен циркуляр на нея? Дали е стабилна и т.н.? Благодаря ви предварително!
bulhomes2 - майстор
Да я беше показал. Ето я
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYCt1kxcryY[/youtube]

На мен ми хареса. Колко струва?
ZEDYCUS - майстор
Намерих мнения в Англиския Амейзон, не се изказват особено ласкаво за тази маса. :? За цена от 100лири. :?:
http://www.amazon.co.uk/product-reviews ... ewpoints=1
vpetrovbg - напреднал
[quote="bulhomes2"]Да я беше показал. Ето я
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYCt1kxcryY[/youtube]

На мен ми хареса. Колко струва?[/quote
Цената е 300 лв. Ама май ще трябва да си направя нещо подобно, защото а тези пари ще направя супер маса - сгъваема!
bulhomes2 - майстор
Сложното е нониуса за ъглите и ламарината, на която се закрепват електроинструментите. Наскоро търсих водачи за нещо подобно и също не стигнах до решение. От лошите отзиви разбрах, че водачите им били пластмасови. Другото се преглъща - че била от МДФ и не трябвало да я държиш на открито. Честно казано и аз доста се запалих.
vpetrovbg - напреднал
Да, така е. Няма да стои да я вали дъжд, а сигурно и тези водачи могат да се направят после от метал и да стане стабилно.
bulhomes2 - майстор
Трябва да са във формата на трапец - острия ъгъл отдолу - за да не може да се измъква нагоре. Мисля си за механизми за кухненски шкафове...
Нониуса е лесен - можеш да си разчертаеш ъглите по масата и по тях да си нагласяш подпиралката (не знам как да му кажа на това.
Остана ламарината - от една страна е добре да е тънка, за да е лека и да не "яде" от височината на ножовете, а от друга страна пък да е оребрена, за да е здрава.
ZEDYCUS - майстор
:razz: Ако има някой мераклия да си майстори масата, подарявам ей това приспособление на снимките по долу. Остана ми от един смъртник- комбиниран пасвател и циркуляр Ферм. Липсва едната врътка, може да се замести с крилчата гайка. Изгоря маторя без никакъв напън при това. :lol:
Да се знае, че ще спечели тоз който е от Пловдив, не ми се занимава с Еконт. Първия писал на Лс или в темата 'пичели примоцията'. :-D

Прикачен файл

ABCD0004.JPG

Прикачен файл

ABCD0003.JPG
vpetrovbg - напреднал
ZEDYCUS написа:
:razz: Ако има някой мераклия да си майстори масата, подарявам ей това приспособление на снимките по долу. Остана ми от един смъртник- комбиниран пасвател и циркуляр Ферм. Липсва едната врътка, може да се замести с крилчата гайка. Изгоря маторя без никакъв напън при това. :lol:
Да се знае, че ще спечели тоз който е от Пловдив, не ми се занимава с Еконт. Първия писал на Лс или в темата 'пичели примоцията'. :-D
Пу за мен! Имаш и ЛС! :lol:
bulhomes2 - майстор
Ей т'ва майните... Честито на печелившия!

Днес побиколих фирми за мебелен обков. Плъзгачите за кухненските не стават, че като се напълнят с талаш и спират да работят. Пробвано било.

Тема "Мнение за работна маса Wolfcraft master cut 1000" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: