• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Става това с една страница ама аз лично не го препоръчвам, в моите очи не изглежда добре, а самите етажерки ги кантирам с дебел кант и ги изравнявам на нивото с вратите. Восочината наистина е в повече (освена ако не си много висок), виж 90 по става.
ivanganev - помощник
Да прави сте за височината, множко е за жената обаче, аз сам иначе 1.95м. Но точно преди да тръгна да си давам размерите намалих височината на 940, стана перфектно за мен и достъпно за жената :). Етажерката я направих с две страници и дълбока 400, достатъчно ми е. Но след като си дадох размерите и се прибрах видях в книжката на фурната че съм направил един пропуск (надявам се да не е много голям), при монтирана фурна трябва да има 5мм разстояние м/у фурната и вратичката на съседния щкаф а при мене след кантиране с 1мм ще остане 2мм. Мисля си освен да изместя вратичката максимално на ляво и така ще ми остане 4мм. Може ли съвет 2мм малко ли е , изместването на вратичката грешно ли е :? .

Благодаря на всички за помоща.
miliad - майстор
Не го мисли толкова отсега.Като почнеш да монтираш то ще си покаже.Фурната не е точно 600мм, а и тия дето режат, не винаги режат до милиметър.
ivanganev - помощник
Здравейте,
поради технически проблеми чак сега ще кача снимки на това което направих. Стените се оказаха ужасно криви и се наложи да сваля фаянса от дясната стена + цялата мазилка от ляво (голяма каша). Дори забравих да направя повече снимки за целия процес.
Сега сам хванал един бял лист и ще почвам чертеж за скрин и маса за телевизор :)

Прикачен файл

IMG_0963.JPG

Прикачен файл

IMG_0962.JPG

Прикачен файл

IMG_0961.JPG

Прикачен файл

IMG_0564.jpg
l_bonev - специалист
А отдясно ще слагаш ли врата?
ivanganev - помощник
Няма да слагам врата.
oxy - помощник
Извинявай, а къде седи бутилката за котлона?

П.П. Всъщност видях тръбата, явно си газифициран централно.
rum_sz - специалист
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Едно ,благодаря не каза на тези хора,който ти помогнаха.
ivanganev - помощник
Не сам забравил да кажа благодаря :) , но ми се струва че няма да е достатъчно .
Искам да стисна ръцете на всички които ме съветваха в разработката на проекта ми =D> .

Сега сам започнал да мисля един скрин че края на очаквам новия член на семейството.
  • 1
  • 2

Тема "Съвети / помощ за фурна за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: