Най - вълнуващия въпрос зимно време.
syncho - майстор
На мен идеята ми беше, че боята по тази дограма е най-вероятно толкова малко, че едва ли изобщо ще се осети като елемент.
nikisv - специалист
Екобрикетите от слънчогледови люспи при мен специялно задържат жар 5-6 часа стигало се е и до 12.
mar4ika - специалист
Аз пък горя стърготините дето съм рязъл дърва ама ги забърквам с отработено масло. Е малко дими черен дим през кумина ама нищо.
filmatoplo - майстор
Нова мода е -5 литрово пвц шише пълно със стърготини омесени с масло . :supz: Стифирваш си ги за наряда и шат-шат в котела . :) да му мислят комшиите след малко.
nikisv - специалист
Пробвах гума и пласмаса в моя пиролизен посред бял ден няма пушек.
Последна промяна от nikisv на съб окт 22, 2011 9:14 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Да така е -саждите се полепват по комина затова не пуши :wink: .
mar4ika - специалист
Е аз така правя само че с 10 литрови шишета. Режа им гърлата и слагам стърготини,масло,и с един кърпел ги тръмбовам да станат като брикети.Като сложа 2-3 в котела отиде та се невидя с часове.
nikigada - специалист
Моя ДеДитрих изгори всичкия кофраж от обекта заедно с има няма около 50-60 кила пирони после излизат с пепелта. Във моя горя каквото ми попадне за горене без да се притеснявам. Мушкай дограмата и се не бой!

Поздрави!
Чаро - Акълия
Ц,ц,ц,ц... :x
Възхищавам се на изобретателността ви. Впрегнете я в изкарване на пари,не в пестене бе!
Има пари когато се изкарват, не когато се пестят!
После ще се чудите що тва или що онова( да не влизам в подробности)

Вика - малко пуши ама нищо...
Влезеш в заведение - опушено.
Ходиш по улицата - очадено.
Прибереш се вкъщи- комшията пак се грее на стари галоши - смрад и димилка...
Не се търпят тия простотии вече :x

Тема "Изгаряне на отпадък...и как да задържим жарта в котела.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: