Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
vpetrovbg - напреднал
bulhomes2 написа:
Ей т'ва майните... Честито на печелившия!

Днес побиколих фирми за мебелен обков. Плъзгачите за кухненските не стават, че като се напълнят с талаш и спират да работят. Пробвано било.
На фреза и струг - от метал могат да станат чудеса. Имам идеи, които мисля, че ще мога да реализирам с познат фрезист.
bulhomes2 - майстор
На струга пък нямаш никаква работа. На фрезата - песимист съм. Мислиш да режеш направляващите и плъзгача от плътно парче метал ли?

Според мен най-тънкия вариант е от няколко парчета МДФ.
Прикачен файл:
Plot.jpg
Plot.jpg (39.5 KиБ) Видяна 5645 пъти
comunikator - специалист
И все пак за какви пари и къде може да се намери в София?
vpetrovbg - напреднал
Имам работа и за двете! На струга ще се направят големите винтове за стягите, а направляващите не е нужно изобщо да бъдат трапецовидни... А пък не искам да правя нещо от картон, като ще го правя ще е както трябва - здраво и стабилно!
taxi855 - специалист
Това нещо за малко да го взема от Практикер Варна преди около година. Сега, след като изгледах клипа ме е яд, че не я взех, а сега няма излишни левове. Между другото много трудно може да се направи в "домашни условия" с всичките й преспособления. Просто трябват такива машини, че ако ги имаш няма да ти трябва такава маса.
ZEDYCUS - майстор
vpetrovbg
Имам работа и за двете! На струга ще се направят големите винтове за стягите, а направляващите не е нужно изобщо да бъдат трапецовидни... А пък не искам да правя нещо от картон, като ще го правя ще е както трябва - здраво и стабилно!
Васко, може да си спестиш стругаря, ей тука има готови винтове с дръжки, направляващи. :drinkers:
http://auction.bg/item.php?id=526397
comunikator - специалист
Според мен си заслужава парите,само ме притеснява застопоряването на ръчният циркуляр защото има голяма вибрация и зиместване от 1мм е фатално защото се получава заклинване на материала.Ако я видя на живо ще си преценя най-сигурно дали си заслужава ,но не съм я виждал никъде по магазините в София.
comunikator - специалист
Някой знае ли къде в София може да се купи такава работна маса????
$64EN - специалист
Здравейте.
Видях, че Лоуфкрафт имат нов, много приятен модел, но не знам дали го има в БГ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cFLAqjrL490[/youtube]
EDI - майстор
За жалост ВОЛФКРАФТ е слабо представен у нас.Тук там по маркетите съм виждал някои дреболии, но иначе слаба работа.Има някакъв представител - във Варна май беше, но не съм поръчвал нищо.

Тема "Мнение за работна маса Wolfcraft master cut 1000" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: