Вече за не знам кой път предлагам вкъщи идеи как да сбутаме дневна, кухня и детска  в 2 стаи.  Дайте , моля, предложение.
 Дайте , моля, предложение.

Дайте , моля, предложение.Прикачен файл
ideq.JPG (20.45 KиБ) Видяна 6832 пъти
 Дайте , моля, предложение.Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
 Сега казах на съпруга ми и той още не е много на ясно:) Последното, което му предложих, е да се раздели сегашната дневна на 2 спални (може и да са плъзгащи врати), трябва да направя нов проект за кухнята, която да си остане на същото място, а дневната да мине в сегашната спалня. Гардеробът да си седи в новата дневна, а по-нататък ще сложим Акрон. Цялата работа много му хареса на мъжа ми, остана да се разпитам тук по майстори и т.н. колко ще ни струва. Благодаря ви много!
 Сега казах на съпруга ми и той още не е много на ясно:) Последното, което му предложих, е да се раздели сегашната дневна на 2 спални (може и да са плъзгащи врати), трябва да направя нов проект за кухнята, която да си остане на същото място, а дневната да мине в сегашната спалня. Гардеробът да си седи в новата дневна, а по-нататък ще сложим Акрон. Цялата работа много му хареса на мъжа ми, остана да се разпитам тук по майстори и т.н. колко ще ни струва. Благодаря ви много! Само не врата, а да е отворено, най-вероятно по средата на стената, за да може от едната страна да си е трапезарията, а от другата в новата дневна да има място и за компютъра. Ако ви е интересно какво ще се получи за кухня, мога после да сложа една картинка.От както попаднах на Alno virtual kitchen, нямам рахат
 Само не врата, а да е отворено, най-вероятно по средата на стената, за да може от едната страна да си е трапезарията, а от другата в новата дневна да има място и за компютъра. Ако ви е интересно какво ще се получи за кухня, мога после да сложа една картинка.От както попаднах на Alno virtual kitchen, нямам рахат 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: