Здравейте.
Ново регистриран съм тук и като всеки новобранец, може би ще направя грешка, но да ме прощава модераторският колектив. Видях че има сходна тема, но предпочетох да пусна нова.
И така, нека споделя с вас моето творение “ Детска къщичка “. Всичко започна на майтап с една рисунка, в която се задълбочих и реших да направя реалност.

Инструментите които ми бяха нужни -
1 няколко килограма пирони.
2 тесла
3 рулетка
4 нивелир
5 молив
6 резачка за дърва
7 ел. трион ( зеге )
8 естествено дървен материал
9 и много въображение
В началото щеше да бъде малка къщичка метър на метър, но в последствие се стигна до реални размери четири на три и педесет метра.
Старт.
Реших да използвам естественият наклон на двора, като целта бе къщичката да остане във въздуха.
Ще спра до тук, защото имам съмнение, че нещо не ми се получава със снимките.
Ново регистриран съм тук и като всеки новобранец, може би ще направя грешка, но да ме прощава модераторският колектив. Видях че има сходна тема, но предпочетох да пусна нова.
И така, нека споделя с вас моето творение “ Детска къщичка “. Всичко започна на майтап с една рисунка, в която се задълбочих и реших да направя реалност.

Инструментите които ми бяха нужни -
1 няколко килограма пирони.
2 тесла
3 рулетка
4 нивелир
5 молив
6 резачка за дърва
7 ел. трион ( зеге )
8 естествено дървен материал
9 и много въображение
В началото щеше да бъде малка къщичка метър на метър, но в последствие се стигна до реални размери четири на три и педесет метра.
Старт.
Реших да използвам естественият наклон на двора, като целта бе къщичката да остане във въздуха.

Ще спра до тук, защото имам съмнение, че нещо не ми се получава със снимките.