Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bucho - специалист
По-принцип не се заглеждах изобщо по-тях заради високата им цена въпреки, че ми харесват, но онзи ден случайно видяхме в Бриколаж няколко на цени от 175лв, като ни хареса един 215 и имайки предвид, че една душ-батерия е от 110 нагоре се замислихме дали да не вземем панел. Молбата ми е към тези които имат да споделят впечатления. Притеснява ме да не излезнат някой ментета. Има ли значение налягането на водата, че сме на 5ти етаж и не е от най-силните, но тези дни ще го замеря.
Борис - специалист
Имам подобен.Повече от доволен съм.Имаш стационарен душ и душслушалка с по четири начина на пръскане на водата по избор , плюс шест дюзи за хидромасаж с възможност да им насочваш посоката,като всичко това го управляваш с един централен кран за топла и студена вода.Елемантарен монтаж-в комплекта има две скоби, като и едната е достатъчна да закрепиш панела на стената(той е лек, от стъклопласт),водата се свързва с меки връзки 3/8,всичко е скрито.Дали е менте не знам,май е китайски.Дори и да не монтираш душкабина , подходяща завеса с поддушово корито е достатъчна.За налягането нямам мнение, аз съм на първия етаж и работи перфектно.
kty - помощник
Имам подобен.Повече от доволен съм.Имаш стационарен душ и душслушалка с по четири начина на пръскане на водата по избор , плюс шест дюзи за хидромасаж с възможност да им насочваш посоката,като всичко това го управляваш с един централен кран за топла и студена вода.Елемантарен монтаж-в комплекта има две скоби, като и едната е достатъчна да закрепиш панела на стената(той е лек, от стъклопласт),водата се свързва с меки връзки 3/8,всичко е скрито.Дали е менте не знам,май е китайски.Дори и да не монтираш душкабина , подходяща завеса с поддушово корито е достатъчна.За налягането нямам мнение, аз съм на първия етаж и работи перфектно.
И аз имам, и същото казвам, много съм доволен, и ти го препоръчвам :wink: . Моят е над вана и със завеса. Ето снимка:

Изображение
ivantt - помощник
kty написа:
И аз имам, и същото казвам, много съм доволен, и ти го препоръчвам :wink: . Моят е над вана и със завеса. Ето снимка:

Изображение
Харесва ми от къде го купи?
kty - помощник
Аз не съм в БГ живея в Испания,купих го за 53 евро от тукашен магазин,но в бро6урата на Практикер БГ съм го виждал почти същият за около 150 лв. :wink:

Налягането няма такова значение...моето не е много силно,но нямам оплаквания.Монтажът е точно 10 мин....съветът ми е КУПУВАЙ :-D
bucho - специалист
Купихме го вече. След един/два месеца ще мога да дам и впечатления. Иначе точно същия като на снимката го има в Алати (Пловдив) на промоция 136 лв, само че е китайски.
vekatap - напреднал
kty написа:

Изображение
добре де ама как си пълниш ваната, друг смесител ли имаш или ...... :?

Тема "Душ панел?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: