Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
ZMeyGorianin - майстор
Преди 2-3 месеца имах глупоста да изтегля "новата" версия на Експлорера-9 :x . От тогавапри отварянето на повечето страници където и да е ми се появяват едни шарени черги- натрупване на редове. Трябва или да "рефрешна" страницата или да кликна няколко пъти бясно с левия бутон на мишката. Направо ставам луд, като почна да преглеждам някой форуми включително и този. Пробвах да кача старата версия-8, но ми дава, че не може тъй като съм имал по-модерна :evil: Инсталирах и Mozila и там ги няма тези проблеми, но на Експлорера имам качени много линкове във "Фаворити" и не знам как да ги прехвърля!?
stiv1961 - майстор
ZMeyGorianin написа:
Преди 2-3 месеца имах глупоста да изтегля "новата" версия на Експлорера-9 :x . От тогавапри отварянето на повечето страници където и да е ми се появяват едни шарени черги- натрупване на редове. Трябва или да "рефрешна" страницата или да кликна няколко пъти бясно с левия бутон на мишката. Направо ставам луд, като почна да преглеждам някой форуми включително и този. Пробвах да кача старата версия-8, но ми дава, че не може тъй като съм имал по-модерна :evil: Инсталирах и Mozila и там ги няма тези проблеми, но на Експлорера имам качени много линкове във "Фаворити" и не знам как да ги прехвърля!?
С ,,копи" от ,,експлодера" и ,,пейст" в ,,лисичката" :) Аз лично Този боклук-експлорър ли как беше не го ползвам изобщо
novgradski - специалист
...пробвай да отвориш и двата браузера и копирай адреса на сайта от единия-на другия ...после го добави към любимите.Аз съм си инсталирал Google Chrome,Opera и Mozilla -Експлорера е зад борда...пробвай ...с бг.интерфейс са и 3-те....До колкото съм чувал -най-много вируси има за ИЕ.
...Ще се "родиш"...успех.
ZMeyGorianin - майстор
Благодаря! Започвам да прехвърлям.
sstefanov - майстор
Firefox може да импортира favorites от другите браузери:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Imp ... 20Explorer
stiv1961 - майстор
sstefanov написа:
Firefox може да импортира favorites от другите браузери:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Imp ... 20Explorer
Може ако разбираш английски и си на ,,ти" с компютрите :) Аз на 50 години съм още на ,,Вие" и с двете :-D :-D :-D
sstefanov - майстор
Авторът на темата не е посочил на какъв език иска помощ.
Освен това е обяснено с картинки, които са разбираеми за (почти) всички.

Моите "Favorites" са стотици и са разпределени в отделни папки. Ръчното копиране ще ми отнеме сигурно половин ден.

А по въпроса за "на вие" с компютрите се сетих за един виц:

На интервю за работа питат кандидата:
- Вие как сте с компютрите - на "ти" или на "вие"?
Отговорът е:
- На "Да ти е.. майката!"
:-D
Тани - модератор
Стиви ,от написаното предполагам , че лисицата ти е на български от менюто кликаш на :

Отметки(кликни върху него направо , а не на стрелката в дясно трябва да ти се отвори прозорец Библиотека) -> Внасяне и резервно копие( това е бутон отгоре на реда) ->Внасяне на данни от друг броузър -> и там вече ти излизат броузърите които са инсталирани на компютъра . Нататък предполагам няма какво да обяснявам!
ZMeyGorianin - майстор
С английския се оправям, но не ми се появи:->Внасяне на данни от друг броузър , като стгнах до него прозорец...
Има само: backup, restore, import HTML, export HTML
velsi - Почетен майстор
Цъкни на "отметки", "показване на всички отметки". Отваря се "библиотека". Горе има бутон "внасяне и резервно копие" а в него е "внасяне на данни от друг браузър". Това е Firefox 7.0

Тема "Internet Explorer 8/9" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: