Оказа се, че тук има хора, които не се интересуват от първите стъпки на свои колеги и вместо да им посочват грешките и споделят своя опит излишно спамят, флудят и морализаторстват. Та се наложи за да пресека тези им въжделения още на прима виста и за да не влизам в излишни полемики направо да изтрия предишната си тема, в която бях нарекъл домашните си пикаещи клекнали - "двуцевки". Явно това предизвика душевен дискомфорт у един колега, изявяващ се тук като критик - незнайно защо, след като не открих и една тема дори отворена от въпросната особа?!? Как ще ги наричам си е лично мой проблем и не мисля тук във форума на "Направи си сам" да обсъждам семейните си обращения дори те да са "котенце" или "дърта пачавро".....
Поради запитване, след като темата закономерно ойде в траша пускам снимките отново. Предупреждавам, че правописа и правоговора си ми е наред и моля да коментирате само труда ми, съответно грешките и своя личен опит. Въпросният колега е нежелан тук - има достатъчно други теми за изява.
- само за протокола - сега камината боботи здраво и не окадява.

Поради запитване, след като темата закономерно ойде в траша пускам снимките отново. Предупреждавам, че правописа и правоговора си ми е наред и моля да коментирате само труда ми, съответно грешките и своя личен опит. Въпросният колега е нежелан тук - има достатъчно други теми за изява.
- само за протокола - сега камината боботи здраво и не окадява.