Всичко за дърводелството
end 1 , справи ли се с гардероба ? Има ли нужда от още помощ?
baharkadirov - специалист
miliad написа:
На скицата размера до делителния рафт е неправилно посочен -668мм до горен ръб.Трябва де е 668мм до долен ръб.
Съжалявам за грешката....нахвърлих я набързо (а и нямам голям опит както казах)...
miliad написа:
Ширината на кутията на чекмеджето при обикновен водач е 898мм/960-36=924 -26(2х13мм)=898мм/
За водачите предвидих 24мм(2x12)...Пробвал съм и твоя вариант,но много се люлее....
miliad написа:
Вътрешният рафт бих го направил с р-р:923/550
...Дълбочината я направих 580 мм с цел да избегне ограничител на вратите(като сложи 2 гумени буфера) ...end1... дано не срещнеш трудности :)
end1 - помощник
gogy написа:
end 1 , справи ли се с гардероба ? Има ли нужда от още помощ?

Здравей gogy!

Не съм започвал, не знам от каде.... :sad: Моята идея беше някой да ми помогне да разкроя парчетата, да ги дам да ги отрежат и окантят и да викна някой да ги сглоби, за д ами излезе по евтино..., но незнма дали ще се справя, май излиза че е по сложно от колкото си мислех.
Не е сложно, ще го направим. Само ми кажи за гардероба ,с открит кант ли ще е корпуса или с покрит? Ако ми остане време довечера или утре ще го разкроя.
root666 - специалист
Като за начинаещ ще му е по-лесно с покрит кант.
end1 - помощник
Здравейте

Не знам какво значи открит и покриш кант, може ли да разясните?
root666 - специалист
Покрит кант е когато вратата покрива страниците и дъната, а открит е когато влиза между тях.
brano - напреднал
Ето ти един с полукант .

Прикачен файл

гардероб.jpg
гардероб.jpg (17.88 KиБ) Видяна 3546 пъти

Прикачен файл

спесификация по детаили.jpg
детайли
спесификация по детаили.jpg (82.67 KиБ) Видяна 3546 пъти
brano - напреднал
Това са монтажните размери.

Прикачен файл

страници.jpg
страници.jpg (16.67 KиБ) Видяна 3546 пъти

Прикачен файл

врата.jpg
врата.jpg (15.93 KиБ) Видяна 3546 пъти
end1 - помощник
Здравей

Много ти благодаря за разкроя. Сега като го видях в пропорции ми се стори доста грозен с тези големи чекмеджета отдолу. Дали не е по добре да ги намаля като размер. Как мислиш?

Тема "Изчертаване на гардероб" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: