• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
ICC - специалист
Добре дошла и от мен! Гордея се, че имаме такъв красив представител в дамската част на форума ! :)
ironlady - модератор
ICC написа:
Добре дошла и от мен! Гордея се, че имаме такъв красив представител в дамската част на форума ! :)
Благодаря за топлото посрещане :winken:
:ops: , красив чак не, но чаровен да :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Поздрави и от мен ironlady - чак сега видях темата :datz: ! За мен е голямо удоволствие, че срещам (макар засега само във форума) компетентна и красива колежка. В тая Варна хубавите хора - край нямаме :-D !
todor_velikov - специалист
LazarGanev написа:
В тая Варна хубавите хора - край нямаме :-D !
е така е ,ние пък в софия може да не сме красиви ,ама сме тарикати :-D
ironlady - модератор
:winken: :winken: :winken:
Благодаря за хубавите думи, чак се изчервих :razz:
Борис - специалист
Здрасти , наистина си " Веселата Айрън", след като ти проследих мненията за отоплението , вече изпитвам абс. респект към теб.Повече няма да давам акъл в тази област,напротив ще искам съвети.За мен смисъла на форума е точно такива , като тебе да помагат на любителите да избягват грешки и да не пълнят гушите на всякъкви самозвани "майстори".А и иначе си страхотна!
ironlady - модератор
Борис написа:
Здрасти , наистина си " Веселата Айрън", след като ти проследих мненията за отоплението , вече изпитвам абс. респект към теб.Повече няма да давам акъл в тази област,напротив ще искам съвети.За мен смисъла на форума е точно такива , като тебе да помагат на любителите да избягват грешки и да не пълнят гушите на всякъкви самозвани "майстори".А и иначе си страхотна!
Здрасти Борис! :winken: :wink:
Напротив ще се радвам да има повече мнения и виждания за нещата дори и в моята област.Не съм идеална и не мога да знам всичко и за това съм в този форум защото наистина уважавам можещите,знаещите и опитващите хора.Уважавам мнението на всеки от тук присъстващите и се уча от грешките си...
Благодаря още веднъж за търпението :2thumbs:
prascho - майстор
Постингът е изтрит заради нарушаване на добрия тон.
Борис - специалист
prascho - майстор
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Hellooooooooo и от мен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: