• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
filmatoplo написа:
Хванах му цаката и за почистване между различните манджи -нали леко загарят остатъците , та поливам на Валандъра 1 литър вода -тя врейки си става супичка -която изливам на двора и отново е чист :-D поливам оливце и готвя друго веднага.
Преди да налееш водата, хубаво го поотъркай с една глава лук разцепена на две.Премахва всякаква миризма- на месо,зеленчуци и т.н.Аз така правя преди да започна да приготвям нещо
filmatoplo - майстор
:) Да знам , но в случая нали ги смесвам , не са риба или картофи :wink: , ако е чист не го барам даже -ама сега остава от патладжана семенца които докато изгреба приготвеното леко загарят -затова плисвам вода и тя врейки маха остатъците -Вальо така каза -поливаш вода и става като тефлон :lol: .
stiv1961 - майстор
Да, де :) , исках да кажа преди започване на процедурата загрявам, търкам с лука и сипвам вода-става незалепващо покритие :-D .Всичко изчезва-нагар,миризма,остатъци и....те така :)
Стефко - специалист
Това откритие от дискова брана заслужава нобелова награда. :? Смешно, но факт. Какво ли не открива българина, за да се спаси от мизерията. Не разбирам само на какво толкова се радвате? Обикновен тиган от дискова брана. Напълно в стила на идеята на форума. :lol:
stiv1961 - майстор
Стефко,Стефко, пак ли ти?На всяка манджа-мерудия.Ако не ти се чете темата, просто я подмини, какво толкова сложно има.Стига си спамил навсякъде.Гледай си темите за тоалетната и бетонобъркачката и ако никой се не включва-повдигай ги с един UP :-D
Стефко - специалист
А кой друг? Нали виждаш, че форума е пълен с хора от агитките. Аз обаче мисля със собствената си глава. Това с дисковата брана съм го пробвал преди повече от 30 г.

Лека вечер!
stiv1961 - майстор
Покажи, покажи-не само да ми се хвалиш.И аз преди около 80 години имах къща с метална конструкция и ,,тоалетна" ама някой ми я разруши/при бомбардировка/ -D Само не разбрах наши ли бяха или чужди/за бомбардировачите става въпрос/ :-D :-D :-D
Стефко - специалист
Преди 80 г дядо ти е бил на твоите години. Простееш.....
stiv1961 - майстор
Стефко написа:
Преди 80 г дядо ти е бил на твоите години. Простееш.....
А ти вече поумняваш :-D :-D :-D Не си като преди.Започна вече и да смяташ :? А, бе я ми се махай от темата :toimonster:
Стефко - специалист
Форума е обществено достояние, и темите в него също. Не ми нареждай какво да правя, и кога да пиша. Просто си изказвам мнението по въпроса. Разбира се, че няма да ти хареса. Как може някой да се изказва контра на великото творение? Смех.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: