Най - вълнуващия въпрос зимно време.
radiocontrol - специалист
Здравейте хора нов съм с този вид отопление,монтирахами пелетна горелка http://www.bgtherm.eu/products.htm#/pro ... rland_bio/ горелката принципно работи с автоматичните настройки който са зададени ,но ми се струва че не успява добре да потдържа оптимално температурата на водата между 60-70 градуса .В инструкцията пише че трябва да се пусне пълен шнека с пелети и да се засече за 360 секунди колко пелети вкарва в горелката ,но странното е че ми бяха оставили горелката на стойност 1300 грама при реални 800 от тогава се опитвам да направя допълнителните настройки като интервалите за включване на шнека и другите възможни.Ако някой има опит с подобна горелка моля да сподели .
gizdo - специалист
Сам ли си монтира горелката?
По- добре се свържи с доставчика да ти изпратят обучен човек, който да ти я пусне в началото.
radiocontrol - специалист
Не монтираха ми е и я пуснаха от сервиза ,но ми се струва че разхода на пелети е доста голям за отопляваната площ .Плюс това на пулта за управление има неща който малко ме стряскат ,като например защо са настройли горелката на 1300 грама разход при положение че при засичането измерихме 800 грама .След промяна на настройките с реални стойности вече горелката не работи толкова добре или вдига температурата до 70 градуса и я вкарва в авариен режим което значи че изчаква температурата да падне до 40 градуса и после пак работи на 100%(което носи загуби) илитемпературата варира между между 55 и 65 градуса за около час което също неправи много рентабилна работата и .

Тема "Помощ настройка на пелетна горелка Waterland S40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: