• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
dimcho93 - напреднал
Колеги днес записвачката ми започна да се отваря постоянно ... когато я затворя сама се отваря веднага .... и не иска да стои затворена какъв може да е проблема спред вас ?
vvventsi - специалист
Изключи я от компютъра и я остави само на захранването и виж дали пак ще се отваря ,може компютъра да я отваря!
wladimir1
Toва на същата машина с проблемите със зависването ли е? Ако е така - занеси го в сервиз за диагностика, може да са вируси, може и да са доста по-сериозни нещата.

Под Safe Mode - пак ли се отваря трейа? А в BIOS?

Принципно може да тестваш с Live CD/USB с каквато и да операционна система дали има хардуерен проблем, но изисква поне малко познания, които според мен нямаш.....
stanimir62 - специалист
Здравеите на всички РС специалисти.През лятото от една гръмотевица изгоряха доста неща в къщи след ремонта на компа първо се оказа ,че лан карта е няма взех нова ,но и неще да записва като влезеш в НЕРО и ми изписва ,че няма записвачка тя на оделна платка ли е или си е с флопито заедно можели да са извадили или просто трябва да се инсталира нещо?
tarlyo - специалист
Записвачката е вързана към дъното и няма нищо общо с флопито. Виж дали я има в диспечера на устройствата. Ако - да, пробвай с друга записваща програма. Ако -не... кажи с какъв кабел и как е вързана към дъното.
stanimir62 - специалист
Днес след работа ще го отворя и ще докладвам.Те казаха че проблема е дъното и най вероятно да са взели и нея.
MamaMy - майстор
stanimir62 написа:
Днес след работа ще го отворя и ще докладвам.Те казаха че проблема е дъното и най вероятно да са взели и нея.
Kaкво имаш предвид с това си изказване?
Прозвуча ми като " Тия в сервиза са ми обрали частите "
Ако е така, държа да отбележа, че по-просташко изказване от клиент не съм чувал.
Това да не са ламповите телевизори от времето на баба ти? [-(
Gnus - специалист
И на мен ми се струва малко вероятно да са я взели. За да разсееш съмненията, виж какво пише в книжата, които са ти дошли с компютъра, за модела на записвачката и провери дали уиндоусът я открива с подобно име.
stanimir62 - специалист
Точно така окрадаха го.Понеже като си потърсих мрежовата карта ми обясниха че е пречела и просто забравили да я поставят.Докато отиде в сервиза си работеше като истински.А ти внимаваи с изказванията защото най вероятно и ти да си някакъв измисен маистор ако не можеш да помогнеш не се обаждаи и туи то.
  • 1
  • 2

Тема "ДВД Записвачка проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: