• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
firecock - напреднал
Малко снимки от последната баня, която правих. Тя е на братовчед ми в едно варненско село. Направена за 1 мес.-от къртенето на мизериите, махането на старото ВиК, до финала! Е, почти де, щото иска той да си прави гипсокартона на тавана и да си монтира тоалетни, мивки и т.н....
Прикачен файл:
Кипра 102.jpg
Прикачен файл:
Кипра 148.jpg
Прикачен файл:
Кипра 154.jpg
Прикачен файл:
Кипра 153.jpg

Прикачен файл

Кипра 105.jpg
Последна промяна от firecock на съб окт 29, 2011 9:23 am, променено общо 1 път.
firecock - напреднал
Прикачен файл:
Кипра 176.jpg
Прикачен файл:
Кипра 177.jpg
Прикачен файл:
Кипра 172.jpg
Прикачен файл:
Кипра 241.jpg
Прикачен файл:
Кипра 322.jpg
firecock - напреднал
Вече в почти завършен вид!
Прикачен файл:
Кипра 608.jpg
Прикачен файл:
Кипра 609.jpg
Прикачен файл:
Кипра 615.jpg
Прикачен файл:
Кипра 625.jpg
Прикачен файл:
Кипра 626.jpg
рашкета - специалист
Ама тея разминати фугииии................кофти са.Иначе бива.
firecock - напреднал
Тези на коритото под душа с тези на пода ли имаш предвид?
colyo - специалист
Много ми допадна идеята за по-ниско ниво за душа. За банята на втория етаж мисля да се възползвам.
VLADO66 - майстор
Гонил е сифона на пода иначе идеята за ниското ниво е добра само че трябва бая повече замазка щото не може да се копае плочата.Има вариант да се предвиди още в проекта по-ниско ниво на плочите в баните.
Todi7 - специалист
[quote="VLADO66"]Гонил е сифона на пода иначе идеята за ниското ниво е добра само че трябва бая повече замазка щото не може да се копае плочата.Има вариант да се предвиди още в проекта по-ниско ниво на плочите в баните.[/quote]
Сифона не го бърка!Високото ниво е трябвало да го продължи със фугите на ниското ниво :yawinkle:
VLADO66 - майстор
Зависи кое е редил първо :?:
firecock - напреднал
Истината е, че планът беше по-различен, ама братчеда си променяше мнението и проекта доста пъти в движение и затова се получи така! А иначе моето предложение беше, да си сложи душ кабина (даже му подарих такава чисто нова, овална 90х90 с поддушово корито от плитките), ама отказа като изтъкна аргументи, които на мен не ми звучат убедително и логично, ама както и да е....На мен това с по-ниското ниво, за да се оформи корито, не ми харесва особено!!! Ама както се казва вкус другар няма! Иначе банята се получи добре, въпреки че изборът на цветова гама на плочките не ми допада особено с това бежавеещо и жълтеещо... Ако бях аз, щях да я реша в някви по-свежи тонове, като влезеш вътре, да ти създаде настроение! Освен това, щях да си сложа 3 реда отдолу по-тъмни плочки с фриз над тах и нагоре вече с тези белите, щото така не ми харесва особено (като в болнца ми изглежда)....И не ми създава усещане за уют и комфорт... Като знам какви по-красиви бани съм правил, ама нямам снимки да ги видите, обаче хората са ме слушали и се е получавало супер яко!!! Вярно, че е въпрос на вкус, ама понякога трябва да се вслушват и в мнинието на майстора, щото се предполага че е човек с опит :!:
  • 1
  • 2

Тема "Банята на братчеда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: