Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
velmar - напреднал
Здравейте.Имам въпрос отонсно фугата в банята.Та- плочките са наредени, остава да се фугират.Фугата ми е нищожна.Цветът на пло4ките е малко шантав и от тук по4наха проблемите с намирането на подходящ цвят фугираща смес. Единствената, която ми пасва е на Теразид. Рових из нета, но не намерих информация за техните материали.МОля ви , дайте някакви отзиви, 4е довечера ще се фугира.
И още един страни4ен въпрос по темата, ако по някаква слу4айност цветът не ми хареса, поправимо ли е положението?Предварително ви благодаря за отговорите!
Теди - специалист
Избрал си един от най-калпавите материали за съжаление каквито са родните фугиращи. Определено не те съветвам с него да фугираш разбирам, че цвета е точния, но все пак той е на заден план след функцията му да е водонепропусклив и антибактериален. Търси продуктите на Церезит, Баумит и Ардекс. Веднъж фугирано забрави за смяна на фугите!
velmar - напреднал
Е ти направо ме отчая.... :cry: Толкова ли е зле?Сега остава и цветът да не съвпадне и ще се гръмна.В момента трябва ве4е да фугират с въпросната смес. Кажете какво да правя?Тая баня се прото4и твърде дълго...Дали да я оставя с тази фуга или утре да взимам някаква друга и да с епо4ва наново :?
Spokoiniq - майстор
Махай с отвертка и взимай Ceresit СЕ40 , не 33, купуваш си 2-3 цвята и си бърка, помнейки пропорцията.Аз така купих 6 кутии по 2 кила, но цвета стана :)
tuninghuman - специалист
Spokoiniq написа:
Махай с отвертка и взимай Ceresit СЕ40 , не 33, купуваш си 2-3 цвята и си бърка, помнейки пропорцията.Аз така купих 6 кутии по 2 кила, но цвета стана :)

ето това е педантичност ... :-D

ЗАЩО ОБА4Е НЕ CE33?
$64EN - специалист
ЗАЩО ОБА4Е НЕ CE33?

защото СЕ33 я водят за сухи помещения , а СЕ40 за мокри помещения

ето го и саита им :

ФУГИ И ЛЕПИЛА НА CERESID

Прикачен файл

CE33.JPG
CE33.JPG (69.66 KиБ) Видяна 2486 пъти

Прикачен файл

CE40.jpg