Хубаво да слушат хората за какви пари какво качество получават
, аз за полувината щеше да ти оправя нещата , пък ти щеше да си мислиш че много съм ти взел
.Ти все говориш за гаранция -пък инсталацията не работи както трябва.

kalin72 написа:Да използвам темата си, и да попитам, ако сложа термоглави на всички радиатори, и ги настроя на определени градуси, и при положение, че нямам буфер, как ще реагира системата? Останалата топлина ще бъде отдавана на бойлера ли?Аз бях така 5 сезона, всички радиатори имат термоглави и последен консуматор беше бойлера. Като затворят главите циркулацията продължаваше през бойлера. Не ми е прегрявал котела, защото термостата за максимална температура му е настроен на 80 градуса и после спира вентилатора, после се покачва до 85 и не вдига повече. Този сезон добавих ладомат и буфер, като след буфера нямам промени по инсталацията. Голямо подобрение има в работата, за близо месец вече работа този сезон, почти наполвина ми е паднал разхода на дърва. Може би щото през деня е топло и буфера обира излишната топлина, която после позлвам. В големите студове може и да няма такава голяма разлика, а може и да има, явно сега пиролизата е по-добра и оттам по-висока ефективност.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: