• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
filmatoplo - майстор
:partyman: Красота =D> .Не знам колко сме ,но спокойно можеше да издигнем кандидат в политиката :-D .
Тани - модератор
Е па като сте почнали да ги раздавате да се запиша и аз за един голям , ако на някой му е излишен :) Не ми е спешен ! Пък обещавам качествени снимки да не изоставаме от колегите от Офроуд форума. Там доста снимков материал има!
bateFori - помощник
От София съм. Всъщност съм габровче, ама неволята ме довлече тук преди доста години. Ами да кажа благодаря !!! Ето ми и скайпчето за подробности skype: batefori
batkotony - специалист
stiv1961 написа:
Единия-с по-големия отвор днес замина за столицата...
...и пристигна вече... :-D
Сега остава да му запуша отвора и да му придам вид(с крачета,ръчички... :lol: )
Стив,още веднъж благодаря,ще направя снимки при първа възможност.(ама е голям красавец "къдравия"... :-D ...че и испански,фирмен,абе мани-мани...)
filmatoplo - майстор
Батко- сега ще напълнееш :wink: -жената взе да ревнува вече :lol: - само за Валандъра мислиш :partyman:
batkotony - специалист
filmatoplo написа:
Батко- сега ще напълнееш :wink: -жената взе да ревнува вече :lol: - само за Валандъра мислиш :partyman:
Ба,не мога !От серсемлък не мога да наддам... :lol: Ама ще работя по въпроса... :-D
filmatoplo - майстор
А ма вчера какво ме пати -забравих си решетъчната лъжица у нас -понеже готвих на друго място :) и се наложи да готвя с обикновена малка лъжица -малко ми лютеше пушека на очите от толкова близо, и за малко да се опаря :lol: не се сетих да издялам дървена от някоя дъска :) .После му хванах цаката -жената пратих на Валандъра а аз отворих бутилката вино :drinkers: .
stiv1961 - майстор
С газовата пиростия този проблем го няма :) И аз като приготвях нещата на дърва бая се поозорих с пушека, но сега само усещам миризмата на печени мръвки :-D
batkotony - специалист
stiv1961 написа:
С газовата пиростия този проблем го няма :)
Eй това ще е следващата придобивка,Стив... :-D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: