• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Въпрос -какви пелетни котли се изработват в Айтос , някой спомена ама аз забравих -питам защото тук е монтиран такъв не съм го видял още , не мога да чукна на вратата и да кажа -дайте да ви видя котела :) .
Bobivan - специалист
Лайната АЙГЕ се изработват в Айтос.... :finga: :finga: :finga:
kuuuuuul - майстор
Някой засичал ли е колко ток харчат тези котли :?
syncho - майстор
kuuul кои по-точно?
filmatoplo - майстор
Бая ги обиди котлите :wink: -сигурно имаш наблюдение над тях , кое им е калпавото да знам , чисто професионално .
LazarGanev - "Велик майстор"
Filma, не разбирам много, ама 30кВт Айге тежи 200 кила, пък 30кВт Пелетерм тежи 500 кила :?
naskov - майстор
Bobivan написа:
Лайната АЙГЕ се изработват в Айтос.... :finga: :finga: :finga:
Кеф ми е когато в България се произвежда нещо, пък дори и да не е като Будерус . Скоро монтирах Пелетерм в Гърция. Съседите на семейстото, в което бях си мислеха, че това е чешка марка. Окориха очи, като разбраха, че българско. Те нямат такова производство (или поне аз не знам)
filmatoplo - майстор
Лазаре аз не му се кефя на този котел Аеге , прилича ми на зле скопосана камина за пелети -кръстена котел , ся така ми изглежда , :) .
kuuuuuul - майстор
syncho написа:
kuuul кои по-точно?
Различните пелетни котли.
filmatoplo - майстор
Кул горе долу може да се сметне :? там колко вата е вентилатора и шнека , плюс ента броя паления от запалката която е еди колкоси вата :wink: , сега на термопомпите слагате електромер -и на пелетен котел ще сложи някой :lol: шега.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: