• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
vitrinabg.com - специалист
ESPACE написа:
vitrinabg.com написа:
Имал съм ЕСПАС една година седя в сервиза на Про Мобил и не можаха да го оправят.
:) Баси майтапа. 11 години карах Еспас, кола като кола-не ме натовари с нищо скъпо за тия 150 000 км дето го карах. А това за промобил -не е лошо да уточниш подробности че така звучи изключително смешно. :)
Е какви подробности искаш???Седя една година в сервиза им срещу БАН в София и не можаха да го подкарат?За теб може да е изключително смешно,но за мен е трагично.
ZMeyGorianin - майстор
Не съм много сигурен дали са го приели вече, но четох че гражданската за автомобили с десен волан се вдига двойно. Това ми се мярна в сайта на "24 часа":
За всички коли има завишения със 100% на премията, ако са с десен волан. В случай че са с български номера, но се управляват от румънци, тарифата скача с 300%.
Статията е от 24.10.2011
svetliopi44 - Чирак...
ArturDent написа:

@svetliopi44, да не е този? Малко блъскан, поне отзад...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... yager 2000
Ако да - то това е Dodge Caravan, а не Chrysler. Не че има разлика.

От този се зарибих, но е продаден ... сега гледам един с метан и карбонови бутилки пак там.
Определено няма да скачам като невидял ... имам цяла седмица пред мен ... ще пообикля ,ще поразпитам.Има и доста с газов инжекцион цени от 3500 нагре.
svetliopi44 - Чирак...
UP

А какво ви е мнението за Дачия Логан MVC 7 местна :?:

Четох по форумите ,но винаги има равен брой полжителни и отрицателни отговори.
Изпадна ми една на оферта ... 2008г. 1,5D ...всички възможни екстри за мдела ... :? (не знам какви са ) :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Супер е. Светльо, на кви кинти е? Ако мине през твоето сито - свиркай.
Spokoiniq - майстор
Двигателя му викат "машината на времето", неубиваем дизел.За другото мога да те пратя при приятел в Алианс ауто да я погледне и да даде акъл, за работна кола ако е на добра цена става муцка
Chefo77 - майстор
Абе ташак ташак, ама брата има такава служебна, само че с най-големия дизелов мотор ... голям звяр.
Грозна, дървена, правена с теслата, между таблото и предното стъкло успях да изгубя червен молив Сола ... обаче много корава, много добре движеща се и учудващо стабилна каручка. Нафтата буквално я мирише!
Колкото и да не понасям Дачиите ... не мога да си изкривя душата!
Иначе всички екстри ... предни елстъкла, климатик, елогледала с подгрев, централно, музика, 2 еърбега, АБС.
svetliopi44 - Чирак...
Уха , значе да скачам викате ...
Лазаре вдигнах бюджета ...няма как ... цяла седмица се нагледах на нов внос каруци по на 15 г.

Колата е на чужденец и седи в един гараж... чат пат мой познат е разкарва за да не клеаса :)
Мисля че ми каза че е около 100 000 км. и е стояла само в гараж .
В Неделя ще ме водят да я видя ... напълно обслужена е и в Неделя ще и слагат и нов акумолатор ... май ударих джак пота... за работа и на мен ми се вижда че ще е читава машинка ...голям багажник голямо нещо. :cool:
Последна промяна от svetliopi44 на чет ное 03, 2011 11:55 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
А възможност за нова на лизинг няма ли?
Имай предвид, че заради последните 2 седалки мнго ще те сърби задника. Там трудно ще седне нещо по-голямо от лабрадор...
svetliopi44 - Чирак...
Чефо не ми се набива в лизинги ... мислех и този вариант ,н при това положение ще взимам тази ако всичко е така както ми го описват.
Задните седалки се свалят задължително .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Избор на ВАН за работна кола" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: