Проблема е че самите врати не са разпробити и нямат направен отвор за слагането на брава. Вратите са масивни дървени и ме притеснява най много как ще направя надлъжният отвор за да поставя бравата в него, с какви инстументи и с каква техника ще издълбая въпросният отвор за да не прецакам врата която определено е хубава и вече такива не се намират. Това което ми идва първосигнално е с бормашината и една бургия с нужният размер да напрвя няколко дупки и следтова да ги свържа но се притеснявам колко читаво ще стане и затова реших да се допитам до форума... предварително благодаря на изказалите мнение... 
Вторият ми въпрос е свързан с подрязването на вратите защото се оказаха малко по дълги след повдигане на нивото, идеята ми е да ги подрежа с пробивният трион като за целта ще сложа еднин мастар ще го нивелирам хубаво ще го хвана с две стеги и със зегето ще режа по него за да стане равно... дали има резон в подрязването по подобен начин ?

Вторият ми въпрос е свързан с подрязването на вратите защото се оказаха малко по дълги след повдигане на нивото, идеята ми е да ги подрежа с пробивният трион като за целта ще сложа еднин мастар ще го нивелирам хубаво ще го хвана с две стеги и със зегето ще режа по него за да стане равно... дали има резон в подрязването по подобен начин ?
Последна промяна от spectrum на ср ное 09, 2011 12:33 pm, променено общо 3 пъти.