• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
stiv1961 - майстор
Който пие бира-не умира :) реклама на една нашенска фирма, занимаваща се с пакетиране на ядки :)
Жена и мъж били на пътешествие. Видяли кладенец на който пишело "Кладенец на желанията".
Жената се надвесила и паднала, а мъжът казал:
- Хей! Ама те много бързо се сбъдват... :-D :-D :-D
plamen6100 - специалист
Обир на влак. Главатарят на бандата вика:
- Това е обир! Никой да не мърда! Ей сега ще оберем жените и ще изнасилим мъжете. Една пътничка се обажда:
- Ама не се ли объркахте? Може би искахте да кажете, че ще оберете мъжете и ще изнасилите жените?
А тъничък мъжки гласец се намесва:
- Я не учете човека как се обират влакове!

Лекар гинеколог се прибира в къщи пиян и не може да улучи ключалката. Мърмори си:
- Ама че прости хора. Поне два косъма да бяха сложили на дупката, та да се ориентира човек.
MamaMy - майстор
Учителката казала на децата:
-Ученици, напишете ми за утре съчинение, в което ключовата дума да бъде "очевидно".
На следващият ден всички вдигат ръце. Учителката казва:
-Кажи ти Иванке.
Иванка започва:
-Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство.
-Седни Иванке, отличен. Кажи ти Марийке.
Марийка започва:
-Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство.
-Отлично, Марийке, седни си.
Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата.
Иванчо започва:
-Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial times". Но баба не знае английски. ОЧЕВИДНО е срала.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Боби нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:
- Ама те са на обратно!...
Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Боби съобщава:
- А това не са моите обувки!...
Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля и пита:
- А къде са твоите?
- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.
Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:
- А къде ти са ръкавичките?
- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките...
a_anastassov - специалист
Манго казва на Айше : Лапай го !
Айше : Топи в мед ша го лапам.
Манго : А ма будала, ако го топя в мед сам ша го лапам.
stiv1961 - майстор
Две блондинки си говорят.
Едната е бивша жена, а другата настояща на един и същи мъж.
Та едната казва:
- Той е дебелллл.
Другата:
- Той не е дебелллл.
И пак така:
- Той е дебеллл.
- Той не е дебелллл.
- Той е дебеллл.
- Абе, не е дебел ти казвам, на теб устата ти е малка.
Ники274 - специалист
Готина съседка чука на вратата на Пешо.
Той отваря, тя го поглежда с влажни очи и му казва:
- Виж, току-що си пристигнах и искам да се забавлявам,да се напия и да се чукам цяла нощ! Ти зает ли си??
- Не!
- Ето,оставам ти кучето!Утре ще си го взема ...
simbion - специалист
В провинцията, ЖП гара, младеж изпраща девойка..
Тя се качва в влака и си влиза в купето... Цялото купе е обсипано с листенца от бели и червени рози ! Тя се показва през прозореца и развълнувано се провиква :
- Мили червенити рози от теб ли са ?
- ДА ! И белити са !
- ДА МНОГО !!! АМА ВЛАКА ТРЪГВА...
:supz:
stiv1961 - майстор
Съпруга, тръгвайки в командировка, казала на съпруга си:
- И докато се върна, поне измети и почисти прозорците, виж на какво приличат!
Мъжът обаче се изхитрил, позвънил на комунални услуги и поръчал да дойде човек, за да му почисти прозорците. След час на вратата се позвънило:
- Добър ден, аз съм от комунални, дойдох за почистване на прозорци.
- Заповядайте - поканил го домакинът. - Можете да започнете от тази стая - след което отишъл в другата стая да гледа телевизия.
След десетина минути пак се позвънило:
- Добър ден, аз съм от комунални, идвам по повод почивстване на прозорци.
Мъжът се позачудил, но си казал: "Може пък да се движат по двойки." Въвел го в друга стая и пак го оставил. След около 10-15 минути пак се позвънило:
- Добър ден, аз съм от комунални...
- Ама вие колко човека идвате за тия прозорци? - учудено попитал домакинът.
- Същият съм бе, братче, същият, ама падам...
pavkatay - майстор
По социалистическо време две жени комбайнерки жънат.
Комбайна се поврежда и двете жени слизат и започват да се суетят наоколо.
Наблизо един овчар пасе животните и след като погледал известно време суетнята попитал:
- КуЙбаИната ша тръгне ли???
А едната се обърнала и рекла:
- И двете да ни е..ш няма да тръгне.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: