Един малко страничен въпрос, скилчето как се държеше при толкова работа наведнъж, мисля да си взема същото че ще ми трябва за един навес над тераса 
И на мен ми предстои нещо такова защото подовете са ми студени и сега дилемата е дюшеме или ОСБ плоскости и отгоре ламинат?
1. Дюшеме-красиво но едва ли ще намеря добре изсъхнало и да НЕ Е под 3см. дебелина! Към цената се добавят и 5лв. на квадрат за циклене и лак и става 20лв/м2! А й не съм редил дюшеме. Но харесвам уюта на истинското дърво.
2. OSB+Ламинат прави 16лв.+ 10лв. Общо 26лв/м2 И това ако ламината е евтин имам и идея вместо OSB за ПДЧ плоскости за 18мм. дебелина цената е под 10лв/м2 и така сметката идва наравно с дюшемето!
Та молбата ми е дайте плюсове и минуси за двата варианта, за да взема решение на базата на повее информация!
И някои правил ли го е това второто, но не с OSB а с ПДЧ защото ПДЧ-то е на половина като цена Дали не е по-крехко, щом е по евтино и дали няма да се счупи от тежеста в кухините м/у гредичките, защото структората на частиците е друга:по-финни са от OSB-то това дали прави материала по крехък?