Като се замислиш, за кво ти е и теракот?! Има един лак за дърво... Той по-скоро е хидроизолация за подови бетони и замазки, по които се минава вкл. и с машини, но има и безцветен вариант за дърво. Недостатък е, че е гланцов и няма вариант матиран.

krasiorocknroll написа:Аз пък съм забелязал че проблема не е в броя на плочките, а в "устройството" което използва умивалника и уредите.Ако е съвестно и редовно почиство и подрежда-няма проблем.Но ако не се грижи добре и стоманени плочки да сложиш-пак ще е мръсно и мокроПо мое мнение, нещата трябва да се правят така, че да може човек да се отпусне вкъщи, а не да внимава да не разлее вода тук, да не изпусне боклук там.
shadowman написа:Според мен нищо не пречи да има паркет в кухнята, нещата може и да се съчетаят.Нищо не пречи да
fire73 написа:Започвам основен ремонт на кухнята и си правя някакъв предварителен план! Дайте ми съвет кое е по-добро и по-лесно за изпълнение ... а най-вече кое е по практично: теракот или ламиниран паркет??? ... в момента има някакъв стар паркет в кухнятаИ двете са под самоубиец...хлъзгаво и опасно ...а и зависи от това каква е къщата паркета е по доброто ))) аз ще слагам ето такива: тип подови класик тънки
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: