• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
cvettomirr - специалист
ДНЕС пуснах нова жалба с вх. номер да видя какво ще стане и чакам техният отговор.
bayan - специалист
Най добре ги съди тези гадини и си вземи хубав и скъп регулатор на напрежение с фактура и тя към документите на делото защото си направил разход по тяхна вина. Не вземай китайски много проблеми правят серво мотора движи една четка по намотката и я протрива и не след дълго проблем па и не си отговарят стойностите

успех
cvettomirr - специалист
Днес цял ден, 2 джипа на ЧЕЗ обикалят и в съседите, мерят напрежението и в тях, просто цял ден се въртят около нас. Гасиха тока сигурно 5 пъти. казаха ми че съм на 5 стълб от трафа, дефакто съм бил близо и наистина е така смениха кабелите пак натягаха и ме закрепиха на 220в. пак не е перфектното нещо, но не е като на 170в. Питах ги автоматиката как е в трафа и да го сменят с по нов, а те ми отговориха че преди 2год. всичко било сменено с ново, дори и трафа, изходящия ток бил прекрасен но ромите консумирали доста впредвив това че и не плащат и наистина е така. Между другото имам един приятел учили сме от 1 до 12 клас той е циганче уважаваме се много, преди 1год си купи нова къща в циганската махала и вчера ме вика до тях да видя какъв ремонт си бил направил. С влизането в къщата беше сауна. Викам му с какво се отоплявате, а той се смее... Във всяка стая ел. радиатори, калорифери дори в хола една акомулираща печка. Като отвори таблото на улицата вътре имаше 3 електромера нито един не въртеше, фул от кабели навсякъде разпломбирано и откачени нули. Е тва е едни плащат ток, вода, данъци а други не.

Днес викам на тия от ЧЕЗ че нагоре от нас никой не плаща ток, а те знаят и нищо не могат да направят. Единия ми казва виж колко комина пушат освен твоя.
fox_vt - майстор
Ами то затова трябва от енергото да прекъснат жиците там където почва циганската махала ама не само да ги прекъснат ами 1-2 стълба да махнат също само така ще се оправи работата.В края на краищата като не могат да им земат пари могат да им спрат услугата т е тока.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с ЧЕЗ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: