Ами в магазина ми казаха, че пералнята била много стара и вече за нея амортисьори не се произвеждали и ми дадоха едни универсални безмаркови 

stefan_mil4ev написа:Прави ми впечатление, че от време на време пак започва да се тресе и малко да се премества напред. Преди да сменя амортисьорите беше много зле работата, а сега е доста по-добре. Оста на барабана се е поизносила, дали е възможно от там да се получава това тресене?
Mapek написа:Е кат` са ти казали що пишеш тук? Вярвай - "блаженни са верующите"!?Интересен начин на изразяване. Когато някой не е съгласен 100% с дадено мнение не мисля, че най - добрата защита на тезата е нападението. Ако всичко ми беше ясно нямаше да пиша въобще тук. Явно някои смятат, че техните думи са блаженни и никога не грешат. Аз не твърдя, че проблемът ми идва от това което написах, но типично по български някой се опитва да изкара другия много по - "глупав" от него и едва ли не аз нямам право да си изразя своето мнение защото можещият и знаещият ми каза какво трябва да направя - "Вярвай - блаженни са верующите".
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: