iavor - специалист
cybersas написа:
iavor написа:

=D> Ако са двойка двустайната къщичка ще отеснее след време...мисли за детска отсега, докато е време :partyman:
Хе хе - от една година нищо не са свършили, а са на по 2 години... Сигурно щото са нон-стоп заедно са си писнали и не им е до секс :mrgreen:
:) Всичко с времето си....да са ти живи,здрави и все така игриви ! :partyman:
iavor - специалист
BanoTheWolf написа:
iavor написа:

:) Снимката по-горе е от миналата година...тогава беше "малката" а сега е голямата беля :)
Яворе кажи ми, че е красавица, та да станем роднини :-D Страхотно е кучето :)

:) :) :) Благодаря но е мъжко :yawinkle:
Pooh - майстор
:? Не че се правя на критик, но не мислите ли, че е крайно време някой Модератор да премести темата в "Говорилня".
Освен заглавието, нищо свързано с Гипсокартона няма. Щом вече и на изложба на дом. любимци се обърна ...
cybersas - специалист
Pooh написа:
:? Не че се правя на критик, но не мислите ли, че е крайно време някой Модератор да премести темата в "Говорилня".
Освен заглавието, нищо свързано с Гипсокартона няма. Щом вече и на изложба на дом. любимци се обърна ...
Може, може... Но все пак извода от темата е, че от ГК - къщичка за куче - не се прави.
iavor - специалист
Правилно забеляза другаря Pooh..Нека се придържаме към дневния ред : Който е съгласен,че от гипсокартон не става къщичка да вдигне лява ръка :) :) Звучи ли ви познато ?! Лично на мен ДА и да си кажа честно 5 пари не давам нито за модераторите нито за модераторките.
valentin112 - специалист
iavor написа:
Правилно забеляза другаря Pooh..Нека се придържаме към дневния ред : Който е съгласен,че от гипсокартон не става къщичка да вдигне лява ръка :) :) Звучи ли ви познато ?! Лично на мен ДА и да си кажа честно 5 пари не давам нито за модераторите нито за модераторките.
Вдигам лява ръка, защото имам Ротвайлер, за него гипскартона ще е като топла баничка...а за модераторите не си прав, или добро или нищо.

Тема "Къщичка за куче от гиспокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: