Напишете въпрос свързан със санирането.
Здравеите ,моля за съвет.При полагане на теракотни плочи на балкона се пооцапа на места положената по рано силиконова мазилка .Пръски от лепило опиране на мръсна ръка и т. н. Сега собственика вдига врява ,трябвало всичко на ново да се маже . Някои имал ли е подобен случаи и как е излизал от положение.Благодаря
BanoTheWolf - специалист
Абе да ти кажа, човека си е прав да вдига врява, за това, защото ти не си внимавал, нали? :roll: Пробвай да го измиеш, щот иначе някои от тея мазилки са доста скъпички и не знаеш човека дали не е сложил точно такава, а това, че е бесен спокойно (може и да не ти плати, така че това е малкото зло)... Успех!
Не става брат,уж силиконова миела се е ама повече се зацапва .Мисля да боядисам участъка със същата боя по каталог от фирмата . Не знам какъв ще е резултатът. :?
BanoTheWolf - специалист
Гледай да не даде петна, както и при миенето - не знам дали ще стане с боя :|
FMaster - специалист
Обяснявам ... и с еднакъв цвят на мазилка и боя, от един производител се получава различен гланц от този на мазилката (особенно при силиконовите мазилки и бои !!!)! Ако се боядисва трябва цялата мазилка да се боядиса и то с дългокосместо мече. Най-лесния изход ти е ... топи с четка в остатъка от мазилката и оцвети с тупкане изцапаните места.
Последна промяна от FMaster на ср ное 23, 2011 8:35 pm, променено общо 3 пъти.
Чаро - Акълия
Питай началника дали има още от тая мазилка, малко ти трябва...
Ако има ще те подучим.
f master, благодаря така и направих. С една четка покрих петната ,като използвах останала от преди мазилка и добавих малко вода в нея. Отначало 2 дни си личаха.Оная казва какви са тия калинки :-D но после си придобиха нормалният цвят

Тема "Оцапана мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: