• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
katy.v - напреднал
Зравейте, интересувам се от проект за къща около 200кв. на наклонен терен. Може ли някой да ме насочи към проектанти на по ниски цени?
Стефко - специалист
Може. Ако кажеш за къде става дума, все ще се намери някой да знае. Нали не си мислите, че всеки задаващ въпрос е от центъра на света?
jekasus - майстор
Стефко написа:
Може. Ако кажеш за къде става дума, все ще се намери някой да знае. Нали не си мислите, че всеки задаващ въпрос е от центъра на света?
Някои си мислят, че освен София друг град в България няма :lol:
katy.v - напреднал
Да верно ,не се замислих ,хем не съм руса....
Става въпрос за Банкя.
Благодаря!
Стефко - специалист
jekasus написа:
Някои си мислят, че освен София друг град в България няма :lol:
Така мисля и аз. Преди 130 г София е било едно селце, въпреки, че има вековна история. История, която имат голяма част от селата в България. По щастлива случайност, и благодарение на Марин Дринов става сталица. Поради факта, че е достатъчно отдалечено от османската империя.

В днешно време има население над 1,2 милиона жители/около 17% от населението на България/, които са дошли от най-различни места. Но това всеки може да го види с чичко Гугъл.
vitrinabg.com - специалист
Всеки си има критерии за ниски цени.Вашите какви са?
професионал - специалист
Проектанта който ви препоръчах със сигурност е правил поне една такава къща,която отговаря на вашите условия,и даже знам кой я е построил. :-D
BanoTheWolf - специалист
При интерес на ЛС :)
bjdbjd - напреднал
BanoTheWolf написа:
При интерес на ЛС :)
Е защо само на лично колега? Хайде да видим какви са цените ви :)
plamen6100 - специалист
В момента на мен ми правят всички проекти/части/ без ел. и ВиК за 16 лв./кв. + 150лв. за геоложкия доклад отделно - за РЗП 250 кв.става дума при мен. Електропроектант съм просто :) а и колежка имам ВиК/и там тънко ще мина дет се вика/ Предполагам 18-19 лв./кв. да е нормално за всичко. Това намерих, като търсих преди няколко месеца - с малко познати ама /за гр.Варна/, та така.
  • 1
  • 2

Тема "ПРОЕКТ ЗА КЪЩА?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: