• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
dron4o - специалист
Здравейте!
Искам да попитам колко варви квадратен метър санировка на къща чиито матеряли са от собственика или ме интересува колко варви квадрат майсторлък.
Благодаря!
LazarGanev - "Велик майстор"
Какво според теб трябва да включва санирането?
dron4o - специалист
Ами от лепенето на стиропора до поставянето на шпакловка.И на това сичкото се пак колко пари трябва да струва.
Profi Stroi - специалист
Посочи за кой град става въпрос цените варират, а значение има и къде си като регион
Ами от лепенето на стиропора до поставянето на шпакловка.
И аз това подразбрах от въпроса ти, но нали знаеш, че санирането е много по-широко понятие и включва също подмяна на дограма, ВиК и ел.инсталациии др., та в такъв случай въпроса беше некоректно зададен и неясен, затова бе нужно пояснение. А по-въпроса - лично аз не съм виждал подобна оферта от фирма и трудно ще намериш изпълнител при тези условия, освен ако не се споразумееш лично с някой майстор, но пък тогава на тебе остава цялата организация, осигуряване и монтаж на скеле, осигуряване на техника, инструменти и материали.
dron4o - специалист
Става вапрос че сам си намерил една къща на която искат да и залепат стереопор и ме интересува6е каква цена да им каза а за инструментите няма проблем има си4ко необходимо. Намирам се в Костенец Софииска област.
Погледни работата - особености, разположение, достъп и като знаеш на ден колко работа ще свършиш и колко е цялата работа, ще изчислиш колко дни ще работиш. Сложи си един хубав надник, та да не те е яд, умножи по броя на дните и - това е цялата сума, ама някой бил казал повече, друг по-малко - не те интересува - ти си играеш твоята игра! Е, гледай много да не надуваш, за да се стигне до сделка все пак! :cool:
dron4o - специалист
Така наречените работодатели дават 6 лева на квадрат защото няма скелета и такива работи.Иза това според мен е доста малка цена затова ме интересуваше да видя как варват другите цени.Та може да кажете 6 лева малко или много са за квадратен метар.
dron4o - специалист
така или иначе за цената не разбрах но искам да попитам ъглите кога се поставят точно преди мазилката или след шпакловането
  • 1
  • 2

Тема "Заплащане за съниране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: