хехе Лазаре много тънко искаш да минеш с благодарностите с тази снимчица   Успех на всички този сезон. Аз скоро ще кача някои разнообразни снимки на камини и котли на пелети
 Успех на всички този сезон. Аз скоро ще кача някои разнообразни снимки на камини и котли на пелети  само да ми се поуспокои малко.
 само да ми се поуспокои малко.
А и да честито на всички именници и именнички днес! Да са живи и здрави и винаги да са обградени с много щастие и любов.

Успех на всички този сезон. Аз скоро ще кача някои разнообразни снимки на камини и котли на пелети
 Успех на всички този сезон. Аз скоро ще кача някои разнообразни снимки на камини и котли на пелети  само да ми се поуспокои малко.
 само да ми се поуспокои малко.А и да честито на всички именници и именнички днес! Да са живи и здрави и винаги да са обградени с много щастие и любов.

.gif)
 .Лазаре качи го като линк -та всеки да види как се чисти и къде се събира пепелта -никой техник монтажник няма да дойде да го чисти котела
 .Лазаре качи го като линк -та всеки да види как се чисти и къде се събира пепелта -никой техник монтажник няма да дойде да го чисти котела   Всички пелетни котли ли са така устроени?Как са турските Термокоз?Мога да прежаля няколко хил.лева само да мога да избегна тази неприятна процедура.Иначе защо ми са всичките автоматизации?
 Всички пелетни котли ли са така устроени?Как са турските Термокоз?Мога да прежаля няколко хил.лева само да мога да избегна тази неприятна процедура.Иначе защо ми са всичките автоматизации?