• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Няма проблем за драскането,но два лентови сифона ,май ще дойдат в повечко.Мисля че един в ъгъла с по голям дебит е достатъчен.На сномките в случая собствениците си искаха лентов.
armagedamian - специалист
Имам желание да си направя такава душкабина,без корито отдолу.Коритата не ми харесват,предпочитам по този начин.Не разбирам само как мога да си поставя кабината след това.
Имате ли снимки на поставена кабина на такова "корито" след това.Моля дайте съвет!
dundurma - специалист
всичко е добре направено,но непрофесионалното ми око забеляза(може и да греша)че линейния сифон е една идея по-високо от пода.ако е така голяма мизерия ще става,а и според мен(а и не само,но клиента плаща)линейния сифон е красив ,но НЕФУНКЦИОНАЛЕН.иначе на мен,като лаик изпълнението много ми харесва.
jekasus - майстор
Просто решетката не е натисната докрай.
chapara - майстор
jekasus написа:
Просто решетката не е натисната докрай.

:wink: Да, не е натисната,при работата съм работил без решетката ,та......Тя има дистанционни гумички.Самата основа е идея по ниско от плочките :razz:
Имате ли снимки на поставена кабина на такова "корито" след това.Моля дайте съвет!
Още не е монтирана,по поръчка ще я правят :roll:
Здрасти братле имаш ли спомен каква е широчината на бани-те кадето си направил тези хубави корита за душ кабини :)
chapara - майстор
T777 написа:
Здрасти братле имаш ли спомен каква е широчината на бани-те кадето си направил тези хубави корита за душ кабини :)
Проблизително 1.50-1.60 м.На едната имаше и врата ,а до другата тоалетна чиния ,цепих сантиметъра :wink:
Мерси за инфото :) ще го кажа на вс гУеми майстори в Благоевгрд които казват , че на 160 см неможе да се сложи кабина и тоалетна !
valya82 - помощник
Е как не може?! Вече всички бани са малки, апартаментите се превърнаха в китийки, нормално е и баните да станат по-малки.
asenlynch - специалист
По принцип не харесвам такива различни нива, но добре сте го направили.И фугата и с този лентов сифон... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37

Тема "Понижаване на ниво в душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: