Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vvventsi - специалист
preslav написа:
Готов съм да се обоснова, но само при заявено желание от страна на потребители на форума.
Това не можах да го разбера,ако е за преразхода аз бях направил една тема консумация на бойлер прочети я ако искаш, ето я:
viewtopic.php?f=11&t=33963
preslav - майстор
vvventsi написа:
preslav написа:
Готов съм да се обоснова, но само при заявено желание от страна на потребители на форума.
Това не можах да го разбера,ако е за преразхода аз бях направил една тема консумация на бойлер прочети я ако искаш, ето я:
viewtopic.php?f=11&t=33963
Благодаря ти за линка, изчетох с интерес цялата тема и реших, че ще продължавам да топля бойлера си само когато ми трябва - искам да споделя и съображенията си:
-по никакъв начин не ми се нарушава комфорта, че съм изчакал някакъв си половин час - из форумите "губя" значително повече време.
-отвращавам се от демагогиите - ще сменим крушките си с енергоспестяващи, но ще си яхаме джиповете със и без причина!
-последно за темата (съсвсем не последно съображение) - БЕЗОПАСНОСТ, винаги топля бойлера си със затворен кран на входящата вода и отворен на изходящата - дори и нито една защита да не сработи няма как да гръмне, а просто ще изври, а как извират 50-80 л. вода оставям на можещите да го изчислят.
LazarGanev - "Велик майстор"
Явно не си чувал какъв звук издава един кипящ бойлер, на който не са стаботили защитите :)
preslav - майстор
LazarGanev написа:
Явно не си чувал какъв звук издава един кипящ бойлер, на който не са стаботили защитите :)
Звукът е на врящ чайник - за сравнение звукът на млековарката е доста по неприятен.
Аз обаче за щастие или нещастие съм чувал и звукът на 100 мм. оръдие, 200 гр. тротилова шашка, нападателна граната (онези дето им викат лимонки), гръмнала автомобилна гума (която е само на 2.2 атмосфери) и т.н. - кое е по-страшно оставям на желаещите да определят!

Тема "Начинаещ - как да свържа бойлер Теси?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: