• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
filmatoplo - майстор
Днес е слънчево -да ги размърдаме а :partyman: .
stiv1961 - майстор
Аз го ,,размърдах" днес :-D Виж още една рецепта:
viewtopic.php?f=28&t=35465&start=20
stiv1961 - майстор
По поръчка на мой приятел в неделя скалъпих още един валандар :) Изтипоса ми три диска с диаметър 560 мм и вика:на мен един ,на еди кой си един и на еди кой,кой си един :-D А кой ще плаща, бе:т,ва електроди, ел.енергия,труд :-D а той:ние ще те черпим :)/цял живот ли :? / Така, че този уикенд ме чакат още два диска.Полудяха тия хора,да не видят нещо :) Снимките са кофти щото го снимах късно вечерта:

Прикачен файл

281120111536.jpg

Прикачен файл

281120111537.jpg
filmatoplo - майстор
:) Аз държа правата на уреда по цялата планета - :wink: , вчера адвоката ми заведе 3 дела , 1 от които е на НАСА -взимат Валандър на Марс без да питат -иска е за 1 милиард долара. :-D
НИКОЛАИ БОЯНОВ - напреднал
Здравейте.Прегледах някои мнения по темата от оф роуд форума,не всичко защото не съм регистриран.Та там се коментираше,че трябва да е по дебел в средата,и да изтънява към края.Това става когато диска е работил по предназначение.Та питането ми е,има ли значение наистина това?.Намерил съм един лист неръждайка,и мисля от нея да го спретна,ма е дебела 3мм,по цялата повръхност.
stiv1961 - майстор
Да ти кажа има някаква логика.В средата огъня е силен а диска там е най-дебел.Към периферията огъня е по-слаб а диска по-тънък.Какво се получава-равномерно нагряване на цялата повърхност на диска.Не знам, може и да не съм прав :?
НИКОЛАИ БОЯНОВ - напреднал
Така е колега,ма чудя се дали е от значение чак толкова.Разликата от средата и края е около1,5мм до 2мм. Не знам колко точно е дебел диска в средата,ма е някъде3мм мисля.
stiv1961 - майстор
Моя е 6 мм при отвора, в края е заострен/демек 0 мм/ :)
valentin112 - специалист
filmatoplo написа:
:) Аз държа правата на уреда по цялата планета - :wink: , вчера адвоката ми заведе 3 дела , 1 от които е на НАСА -взимат Валандър на Марс без да питат -иска е за 1 милиард долара. :-D
филма, адвоката ти да ги съди до дупка, тук има достатъчно мат'рял. Аудиото не е доказателство в съда, но видеото и фотото са. И после да почерпиш :partyman:
rockwall - майстор
bateFori написа:
китайския вох
Малка корекция - тиганът се казва У О К, като Джони УОКър или Люк СкайУОКър, a не вох.

Напиши WOK или УОК на български в Google и кликни на Изображения, а после потърси и за ВОХ (на български), ако имаш съмнения.

Изображение

stiv1961,
дай една оферта за валандър, че моите ги свърших и не си оставих за мен
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: