• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
svetlifen - напреднал
С ударна бормашина, а защо да не стане с монтажното лепило
jekasus - майстор
Вземи един перфоратор под наем и си сложи корнизи(релси) с дюбели и няма да имаш проблеми с пробиване на бетона.
koleto84 - специалист
Пробвай първо с малко свредло,после разшири с една 6-ца примерно.
А пък най-лесно с перфоратор.
svetliopi44 - Чирак...
Брей, :shock: аз значе съм бил магьосник. :shock:
Успях преди 6 месеца да залепя един корниз на 3,50м на тъщата :lol:
Е още не е паднал :shock:
:roll:
Изплзвах от това лепило без пистлет.
Изображение

А с такова по-долу съм лепил 3d лампа за гипскартн която тежи над 20 кг. и си стой още но е окл 18лв. тубата.

Изображение

Айде със здраве . :)
fox_vt - майстор
Бе то за можене може сега има лепила всякакви но виж шпакловката дали ще издържи тва е божа работа.Нищо не ти пречи да опиташ само надраскай корниза с нещо остро да хване по яко и чети на упътването на лепилото преди да купуваш да е за непопиващи повърхности това е много важно.
svetlifen - напреднал
Точно за същото лепило става въпрос, за мен също е по-лесно да опитам с перфоратора, но около мене жените само съскат, че съм си играл и съм дупчил безразборно, а искат да стане по-бързо и така. мерси за отговорите на всички.
svetliopi44 - Чирак...
Момчета един PVC корниз на 4м не тежи повече от 2кг.
Човека казва че му трябва 1,50 м. и ще е с леко перде ,не го шашкайте ще стане.
Няма да драскаш нищо просто намажи силикона на корниза залепи го на тавана изчакай 20сек и го отлепи пак. Пушиш една цигара и го лепваш окончателно и край.
На бабата тавана беше и крив на дъга и пак стана много здраво ,като се има на предвид че всяка седмица се сменят пердетата.
Здравейте!!!
Търся си ПВЦ корниз с чело ,но не от тези с блендата отпред.Корниза е едно цяло с ПВЦ релсата и отпред е някакъв цвят(в моя случай венге).Само в Баумакс съм виждала,но нямаше моя цвят,а и никъде не пишеше фирмата производител или вносител.Ще съм благодарна ако ми кажете някакъв магазин в Пловдив или онлайн магазин.
naB4o - специалист
Във Варна в магазина на Солис имаше такива. Не знам от къде си, но имат голяма мрежа, и мисля че цените са им добри.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Корниз за пердета - избор, монтаж, въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: