Проявете вашата изобретателност.
Emerald - модератор
Попаднах случайно на тази масичка. Чудесно хрумване, произведение на изкуството, съчетание на старо с нова и неочаквана функция, много авангардно. :roll:
Цената и е 300 дол., на който не му се дават, може да се поупражнява с някоя ръждясала портичка и електрожен. :lol:

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=52 ... id=&order=

Изображение
Стефан - майстор
И аз много обичам да правя от нищо нещо, но това "нещо" не го виждам да се вписва в интериора на дома ми. Явно съм много далеч от авангардното изкуство. А и не виждам кой луд ще даде в България 300 долара за няколко килограма скраб и парче стъкло.
Извинявай, Емералд, нищо лично.
tedi1 - специалист
Стефан написа:
И аз много обичам да правя от нищо нещо, но това "нещо" не го виждам да се вписва в интериора на дома ми. Явно съм много далеч от авангардното изкуство. А и не виждам кой луд ще даде в България 300 долара за няколко килограма скраб и парче стъкло.
Извинявай, Емералд, нищо лично.
Ами не е задължително да го слагаш в дома си, щом няма да се впише, може и на терасата или в градината. Освен това, може и изобщо да не го правиш, щом няма да ти се впише, което не означава ние, останалите да не видим изобщо идеята.
Дали е авангардно изкуство или не, могат да кажат специалистите, пък може и да си далеч от авангардното изкуство.
И на последно място, Емералд ни предлага да си го направим сами, а не да даваме 300 долара за него.

Тема "Масичка от стара ограда." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: