Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Цецо - специалист
Какъв цвят трябва да се добави в латекса с който е боядисана стената за да се доближи до цвета на плочката,която е подпряна на нея.

Прикачен файл

P8260001 (640 x 480).jpg
P8260001 (640 x 480).jpg (23.99 KиБ) Видяна 2846 пъти
Цецо - специалист
Сега малко по подробно.В банята махнах старите плоскости с които се скриват тръбите на водопровода и канализацията.Поставих гипскартон,който боядисах с латекс за мокри помещения на Оргахим.Латекса оцветих със син оцветител.Предстои ми да поставям плочките,които съм показъл на снимката.Искам да добавя оцветител в латекса за да доближа двата цвята.
todor_velikov - специалист
с какъвто и оцветител да го направиш като влезнеш и погледнеш винаги ще има разлика между плочките и латекса.моето мнение е да беше си го направил с плочки. :wink:
anmoll - специалист
Ако искаш същия цвят, добави малко червено и малко черно за убивани на силата на цвета. За да е по- красиво направи цвета по- светъл от плочката, но да е в същата гама. По- светло ще стане ако направиш същата комбинация + бял латекс. Аз съм сигурна, че трудно ще получиш абсолютно същия цвят като плочката, защото ще ти трябва много оцветител.

Тема "оцветяване на латекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: