• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
boltik - специалист
http://www.grilydlouhy.eu/fotogalerie.html
Нови идеи.Заглавието е:Грилове с каменни плочи.
MMIel - специалист
bulhomes2 написа:
Което продължава мисълта ми е, че ги печеш с пушек, а не да ги пушиш. Не спомена ли някой за около 60оС?
То много разлика няма, освен че при него нещата са готови по бързо и поемат по малко пушек. Демек по-малко канцерогенни вещества.
boltik написа:
http://www.grilydlouhy.eu/fotogalerie.html
Нови идеи.Заглавието е:Грилове с каменни плочи.
Хей, boltik, не разваляй хубавата тема с тези фурни. :-D :partyman:

Стиви, ползвам този термометърИзображение, поръчан от ТУК.
stiv1961 - майстор
MMIel написа:
Стиви, ползвам този термометър.
Виж, до сега/на 50 г. съм/ не съм поръчвал стоки от чужбина.Разглеждал съм този сайт и много неща от него ми харесват.....Сега,ако ми поръчаш такъв термометър и пристигне при теб във Варна, ти ще ми го изпратиш по куриер до Стара Загора :) Плащам ти цената и куриерската услуга.Термометъра е около 5 лв.,услугата ....и тя толкова.Е...кво прайм....тук в БГ виждам цени от 25 лв. нагоре.Ще ти бъда благодарен ако можеш да направиш нещо по въпроса :supz:
MMIel - специалист
Нямаш проблем, до сега съм поръчал над 20 от тия термометри. Всичките ми приятели съм обзавел с такива. И винаги имам по 1-2 излишни, но сега ме хващаш в момент в който нямам. Ще поръчам утре и ще ти пратя, но нещата от сайта ми се бавят около месец. Така че за коледа може и да го имаш :-D
stiv1961 - майстор
:2thumbs: Разчитам на теб :partyman:
stiv1961 - майстор
Здравейте :) Благодарение на колегата MMIel вече имам термометър за пушилнята.Благодаря от сърце за жеста, MMIel , евала на такива хора като теб :supz: Получих си предсрочно Коледния подарък :supz:

Прикачен файл

281120111535.jpg
MMIel - специалист
Да си жив и здрав и да ни радваш още дълго със снимки. :partyman:
Нали се сещаш, че трябва да го снимаш и вграден в "коптилнья-та"(май така се казваше) :-D
filmatoplo - майстор
Супер :) ,аз като по- прос :? -скалата не трябва ли да е към 200 гр .
stiv1961 - майстор
Където съм чел по сайтовете разбрах, че опушването става при температура 100-110 гр.макс./и то първите 30-40 мин./После се намаля на 55-60 градуса и в зависимост от мат,риала се регулира времето на пушене :)
rockwall - майстор
в нашата пушилня (описана горе) едва ли е било толкова топло
при 100'С си мисля, че сланината ще почне да чезне
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: