И моя е толкова дебел в средата. Всъщност всичките са така фабрично. То май сега почваме да преоткриваме някои работи дето хората са ги знаели преди. Още си спомня бабиния чугунен тиган дето пържеше мекици. С ужасно дебело дъно така топлината се разпределя равномерно и няма загаряне.  Имам и вкъщи някакво подобие на УОК и той нищо че е алуминиев, а той е доста по добър проводник на топлината и неговото дъно е така дебело. Така че колкото по дебело в средата толкова по добре.

дай една оферта за валандър, че моите ги свърших и не си оставих за мен[/quote]
Стив, предстои ти да ставаш милионер
 ,да не забравяш простосмъртните
 ,да не забравяш простосмъртните 

.gif)
 .Побързайте - до кантара в ляво е .Случайно го видях -но нямах пари да го взема , но не питах и колко струва
 .Побързайте - до кантара в ляво е .Случайно го видях -но нямах пари да го взема , но не питах и колко струва  .
 . Значи да си кажа.... Въобще немам грам против и нема и да проверявам как се казва и как е правилно. Щом си фанал за кво иде реч,грешката ми не е фатална. Още по вече че у наше село не е правилно там на как си,а вох! Спирам със спама господин речник.за да не отегчавам другите, Принципно съм човек,който приема градивна критика с ухота! Списвай споко,не ме притесняваш.
 Значи да си кажа.... Въобще немам грам против и нема и да проверявам как се казва и как е правилно. Щом си фанал за кво иде реч,грешката ми не е фатална. Още по вече че у наше село не е правилно там на как си,а вох! Спирам със спама господин речник.за да не отегчавам другите, Принципно съм човек,който приема градивна критика с ухота! Списвай споко,не ме притесняваш.