Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Ми дорде не зминат две тесли, нищо няма да стане.После бетон контакт за по сигурно ,а бих сложил и ПВЦ мрежа с флекс теракол, за да понапълня тука таме и после пей сърце .То тая тема е дъвкана-дъФкана, че.....Е казах Изображение
рашкета - специалист
Чапар да знаеш това шпакловане с мрежата ми хареса и отдавна го практикувам.Чирака ми все мрънка, че само губим време и те благославя, ама аз не се отказвам. :-D
Genesis - специалист
Аз дори и шпакловка на стенни и тавани първо я тегля с теракол и мрежа (е основно когато го правя са себе си или мой близък).
Макар, че по отношение на фаянса на слаба плочка никога не съм виждал да оставя по нея и все е на стената (пода).
chapara - майстор
рашкета написа:
Чапар да знаеш това шпакловане с мрежата ми хареса и отдавна го практикувам.Чирака ми все мрънка, че само губим време и те благославя, ама аз не се отказвам. :-D
Чирако :axe: :axe: :axe: :axe: ,но е супер застраховка,разпределят се тангенциалните напрежения ,а за картон и Итонг , абсолютно задължително :!: :!: :!: :!: :-D
chapara,благодаря за включването. :)
Майстора с газовата горелка го спряхме да идва,че след него не се знае дали ще ни остане къщичка над главите.
Продължаваме упражнението с пистолета за горещ въздух,шпакли,тесли и така... :mrgreen:
masterval - майстор
За да се намали с няколко паскала тензора на напреженията, бих препоръчал и набиването през мрежата на дюбели в шахматна матрица ;)))
chapara - майстор

Post subject: Re: Сиво в основата на стените в баня Reply with quote
За да се намали с няколко паскала тензора на напреженията, бих препоръчал и набиването през мрежата на дюбели в шахматна матрица ;)))
И това бива :wink: :roll:
chapara,благодаря за включването. :)
, е когато имам време се повключвам ,инак ми остава време само да чета от време на време.Иначе за помощ винаги съм готов, само и само да не се батисва мятерял, че сърцето ме боли от тъпи изпълнения. :wink:

Тема "Сиво в основата на стените в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: