• 1
  • 2
Напишете въпрос свързан със санирането.
freshenero - специалист
Та въпроса ми е-Колко от колегите полагат две ръце шпакловка преди полагането на мазилката?
dadko - майстор
нещо не ми се връзва- шпакловка ПРЕДИ!!! мазилка??? Не се ли шпаклова СЛЕД измазването?
freshenero - специалист
Говорим за топлоизолация
valentin112 - специалист
Изчакай Илиян да се включи
ebahti - майстор
dadko написа:
нещо не ми се връзва- шпакловка ПРЕДИ!!! мазилка??? Не се ли шпаклова СЛЕД измазването?
Човека не говори за фърляне на хоросан по стените а за драскана или друга подобна мазилка.........2 ръце е нормално
dadko - майстор
OK, мислиш си за топлоизолация , от въпроса "Та въпроса ми е-Колко от колегите полагат две ръце шпакловка преди полагането на мазилката?"- не става ясно , че става въпрос не за вароциментова мазилка, а мазилка върху топлоизолация. Добре, че след моя тъп въпрос уточняваш, че говорите за топлоизолация. Еми- говорете , нали за това е форум, ама уточнявайте какво имате впредвид, аз, например нямам телепатични спобности, за да знам какво е искал да каже автора. Не се нахвърляйте така върху мен, че първо се сещам за друга мазилка, а не тази, за която си мислите...
ebahti - майстор
dadko написа:
Не се нахвърляйте така върху мен, че първо се сещам за друга мазилка, а не тази, за която си мислите...
Е никой не се нахвърля де.....ама от самия въпрос с малко дедуктични (ако тва е правилната дума) усилия не е трудно да се сетиш :wink: елементарно Уотсън :lol:
masterval - майстор
Да питам и аз дедуктично. Ако се шпаклова с мрежа, ква е втората шпакловка? За красота или колкото по е трудно, толкова ми е по-добре?
freshenero - специалист
Реших да попитам че тука един клиент ми се прави на философ.Иначе и аз мисля че една ,,ръка" е достатъчна.
masterval - майстор
Кажи му, че са си две ръцете - лева и десна. А пък ако си плаща материалите и квадратурата...
  • 1
  • 2

Тема "Колко,, ръце'' шпакловате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: