• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
kostadin_spasov - специалист
Колега, аз съм пръскал моята Джета два пъти цялата за последните 4 години /мека и ламарина - щото я смачках преди 2 месеца/, та втория път и две ръце лак и метнах лани лято/ и една ръка боя естествено/.Боядисвах я сам, а и женами ми помага :? .Аз пръсках, а тя на 4-5 пъти е замазвала с късокосместо мече/ малко/ , щото улях и не ми се "топкаше" с памук в чорап :tonqe: .Пръскал съм с пистолет "Рийдър" за 25лв и стана /според мен/ и като за 50 кинта лак и боя и тиксо и вестници/стари/, а и 5 кинта за мечето :supz:
Така , че колега дерзай па к"вото стане :partyman: , щом ти дават поле за изява :-D
25th Hour - специалист
Искам снимка да видя на тая поезия...
gozilla - напреднал
:lol: колега ..с тия пистолети може да пръскаш само листата на фикуса.Не се занимавайте с глупости защото нищо няма да стане и само ще се набуташ с бои и разредители..загубено време..после измиване на осраната боя и каране на бояджия за нова боя :-D Не се сърди но това е истината.
рашкета - специалист
Аз боядисах 2 преди месеца една ограда на кучкарник са такъв Райдър.От 3 кутии грунд 1,5 бяха на земята.Прави си сметка........
kostadin_spasov - специалист
=D> Браво колега, ми в Бургас може да е ветровито , или си решил да боядисаш и пътеката до кучкарника :partyman: .
А сега сериозно, в боята сипах вместо разредител технически бензин за да съхне бързо, и колеги ми смениха дюзата на "пръскалото".С 2 кутии българска сива боя авто емайл лак остана да напръскам и пътната врата. Е,че капе и на маратинките :supz: , е ми случва се ама то това го могат само "майсторите" :-D . И няма как да си измислям колата беше Джета1.3 РА1262АТ /до преди два месеца и половина/ - "мека и ламарина".
  • 1
  • 2

Тема "Боядисване на кола с ел. пистолет?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: