това за прахосмукачката си е ХАПсулютнУ вярну - сега опитваме да го ашладисаме на женски индивиди 

nebeto написа:ЗДР.Имам лаптоп Dell inspiron n5010 с който успях да хвана на терасата интернет,но все не ми се се на терасата,макар,че скоростта е много малко ми е задоволително.Решил съм да зема един приемник с антена и да го монтирам на терасата,но дали ще хваща нещо незнам и какви характеристики трябва да гоня при покупка на въпросното устройство.Някой пробвал ли е подобно нещо.Предловете ми устройство което се намира в верига магазините.[url+http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=540730]Това дали ще ми върши работа[/url].Благодаря.
sstefanov написа:Защо пишеш като полицая от "Ало - ало"?
митакаа написа:ами тя тръбата ще е навита плътно по вътрешната стена акто без разтояние между навивките няма да има и чистенето няма да е много проблем ако е така или по външната стена на кюнеца и вата . Или ще еподобре вутр ев самата камина да се пусне някоя друга стоманена тръба колкото да топли бойлера и 1 радиатор примерно щом идята с комина не е удачна
Тани написа:митакаа написа:ами тя тръбата ще е навита плътно по вътрешната стена акто без разтояние между навивките няма да има и чистенето няма да е много проблем ако е така или по външната стена на кюнеца и вата . Или ще еподобре вутр ев самата камина да се пусне някоя друга стоманена тръба колкото да топли бойлера и 1 радиатор примерно щом идята с комина не е удачна
ivo_cool написа:Здравейте от мен виждам че темата е доста стари4ка но те6их да пи6а тик вместо да отварям нова тема. Жилището ми е в ново построена кооперация и все още несме се нанесли с жената да живеем там, но вече наближава това време. И ми се ще преди да започнем да обзавеждаме жилището да се подсигорим понеже строителя издава всички апартаменти с талашитени врати. Бяхме се ориентирали преди около 2-ве години към вратите на тунадот но сега когато решихме да отидем и да си харесаме врата ми се стори че качеството им е много понижено и по тази причина ще помоля ако някои има наблюдение нат дадена меака врати да помага. И като цяло очаквам помощ от вас.Нов диалект в БГ.
Благодаря предварително
Бай Член написа:Новоизбраният "доктор хонорис кауза" на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", Христо Стоичков, изнесе най-кратката лекция пред студентите:Какво друго да очакваш от Бай Член?"Повичи ибети, по- малко учети ! Щото който ибе пичели, който ни ибе, ни пичели".
fox_vt написа:Да ама има коли в това число и моята на които бутона на аварийните е пре волана и при рязко спиране и въобще при движение е почти невъзможно да бъде натиснат.Лично мен са ме удряли три пъти отзад поради малка дистанция и мнението ми е че за заплеса отзад единствения вариант при рязко спиране е да излита противотанкова ракета и да го спира.
lud_playboy написа:имам идея но нямам представа как ште я осъществя та идеята ми е искам да си направя механизам за порта но езнам то4но какжо ми трябва плазгашта за да сам по точен с дистанционо оправление 4е готовите са мн скапиии пак идеята ми е например ос исстема за централно заклиучване или нешто др чакам идеи мерсиЪ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: