От мобилни телефони до цифрови камери
DD-WRT - напреднал
MamaMy написа:
Мисля, че няма да стане. Щом рутера е на 3,3 волта, виртуалния ком ще се гъбясва яко. Дори със фалшиви нива това не е достатъчно за 1-ци.
Мисля да ползвам настолния компютър, който има ком порт. От ком порта на настолния какъв кабел да ползвам ? Ако може и схема за него ?
sstefanov - майстор
Схемата с MAX3232, която си намерил.
DD-WRT - напреднал
sstefanov написа:
Схемата с MAX3232, която си намерил.
ОК,а може ли да запоя на платката на рутера кабелите и да ги свържа към кабела с интегралната схема с помощта на устърклема. Направи ми впечатление, че GND се заземява. Как да запоя кабели на рутера и да ги свържа през устърклема, ако е възможно ? А може ли GND да не се заземява ?
sstefanov - майстор
Човече, липсват ти фундаментални познания!
Нали ти пратих линкове към книги, за да се образоваш?
DD-WRT - напреднал
sstefanov написа:
Човече, липсват ти фундаментални познания!
Нали ти пратих линкове към книги, за да се образоваш?
А в София къде продават такива http://www.google.bg/imgres?q=com+port+ ... 9,r:1,s:15 накрайници. Трябва ми само женски
DD-WRT - напреднал
MamaMy написа:
пробвай при 3232-то
Нахвърляйте ми какво да направя какви връзки да ползвам и тем подобни. Мисля да прочета още, много книги и тогава да почвам на сигурно.
sstefanov - майстор
Пак се почна от начало ...
Аз се отказвам! НЕмам нерви!
MamaMy - майстор
Търпения бе колега Стефанов! Ако издържим, ще издадем учебник "Как от комбайнер се става електрончик" :-D

По просто от това, не мога. :)
DD-WRT - напреднал
MamaMy написа:
Търпения бе колега Стефанов! Ако издържим, ще издадем учебник "Как от комбайнер се става електрончик" :-D

По просто от това, не мога. :)
Ясно, значи така се свързвам, ще си направя схемата, като се науча ще си оправя рутер. Благодаря за снимката, найстина е много полезна !!!

Тема "Еквавалентна схема на Maxim max3232" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: