• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
stiv1961 - майстор
viewtopic.php?f=16&t=35942
toni_g79 ме изпревари :-D
toni_g79 - специалист
stiv1961 написа:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 16&t=35942
toni_g79 ме изпревари :-D
Лошото е,че е по-скоро тъжно,отколкото смешно #-o .
valentin112 - специалист
lud_playboy написа:
не е базик просто немога да го обесня хубаво на кратко дайте идеи за плазга6та порта с направен механизъм нешто такова :)
leonardo_vd - модератор
vpd написа:
фигури с малки разлики в нивата от 4-5 см и по сложна форма могат да се направят и от студиопор, след това се залепят и шпаковат, недостатъка е , че не могат да им се вгражда осветление
А отговора е култов:
rusev написа:
Това или е пор, който работи в студио, или е студио за порове.
batkotony - специалист
krasun.1 написа:
колеги занимавал ли се е някой с обемния датчик прожектор вана
проявява масов дефект а имено, като запали веднъж вечер от движение като му изтече времето угасва за момент и веднага пали без да е предизвикан и така до сутринта.Ако някой се е занимавал нека сподели
ZEDYCUS написа:
:-D А ти занимавал ли си се с граматика или скочи директно на електротехниката. :неграмотно
:-D
stiv1961 - майстор
ahilesoviq написа:
Незнам колега от скоро сам във форома според мен тези одели ги няма хората да се концентрират вав дадена тема както сега дърводелство и всеки си :? :-D постави обявата или предложенията и въпросите . Така според мен е по хубаво и полесно защото ако е на един одел ще е разхвърляно и трундно намируему .
valentin112 - специалист
А уреда опира ли в дъното? Е, не :) не опира, буркана е висок и отдолу има още място. Стефко и Стив за кой уред се питате :?
jekasus - майстор
valentin112 написа:
А уреда опира ли в дъното? Е, не :) не опира, буркана е висок и отдолу има още място. Стефко и Стив за кой уред се питате :?
Нещо бъзикаш дядки :lol: :lol: :lol:
valentin112 - специалист
Ами, обичам шегите, и сам себе си иронизирам, та въпроса за дядките...още не съм станал...Стив ми е набор, за Стефко не знам...
stiv1961 - майстор
valentin112 написа:
Ако беше видял виномера в буркана на снимката нямаше да пишеш тук. За този ,,уред" ме пита Стефко. А по въпроса за наборите- всички над 40 сме набори.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: